Spiaca vagína

17. okt 2020

Ahojte ospravedlňujem sa že píšem anonymne ale je to citlivá téma a už dlho ma to trápi. Čiže na začiatok fyzicky som úplne v poriadku chodím na pravidelné gyn prehliadky som po dvoch pôrodoch 2x šitá. Tento "problém" začal odkedy som začala sexuálne žiť. O panenstvo som prišla na 3x v 17tke bolelo to nedalo sa to dokončiť na raz. Krvacalo to bolelo to a to dokonca ešte aj rok potom. Išla som aj ku gyn či sa tá blana nedá odstrániť nejak ambulatne ale tvrdila ze už tam žiadna nie je. Nevedela som si potom vysvetliť tú opakujúcu sa bolesť. Trpela som už aj kvasinkami aj vytokmi našťastie ku dnešnému dňu som už v poriadku po zdravotnej stránke 🙂 po prvom pôrode sme mali styk 9 mesiacov po narodení malej a bolelo to. Po druhom pôrode 2,5 roka nič potom sme skúsili a tiež to bolí. Odvtedy som už 2x absolvovala preventívnu prehliadku keby niečo nebolo ok doktorka by si to všimla. Som trošku užšej panvy ale bolieť by to nemalo však ? Pýtala som sa na prehliadke a ževraj mám len použiť viac gélu pritom nemám problém s vlhkosťou. Ale aj keď som vlhká to bolí. Keď to mám častejšie bolesť je menšia miestami žiadna ale necítim z toho žiadne vzrušenie žiadny wau pocit nič :( a tu sa dostávame k pointe. V živote som nemala orgazmus v žiadnej polohe. Keď sa partner vyhne klitorisu ja nemám zo styku nič. Skúšali sme x polôh x spôsobov čo sme vygooglili ze akože bod G no proste nič také tam nemám. Keď ide hlbšie boli to keď je plytsie necítim nič. Hračky som neskúšala bojím sa že si tam dolu niečo môžem poškodiť. Totiž toho sa bojím aj pri styku. Partner nie je nadpriemerný myslím že taký zlatý stred. Bojím sa však či sa mi tam dačo nenatrhne či nepoškodí kŕčok aj keď popravde netuším kde presne je. Orgazmus dokážem dosiahnuť jedine klitorisom. Mala som obdobia že ma sex nebavil lebo však necítim nič. Je to normálny stav ? Keď si odmyslíme bolesť je normálne ze tam dole proste necítim nič ? Iba klitoris ? Trápi ma to lebo vidím že partner mi chce urobiť radosť snaží sa vidím že chce aby som sa urobila ale márne mu môžem vysvetľovať že prstovanim sa neurobím bez dotyku klitorisu. Inak ma vie rozdráždiť už len pohľad na jeho telo alebo bozky s tým problém nemám aj vlhkosť nie je problém. Len samotný akt .. 😔 ani dr mi neporadila čo s tým okrem gélu .. som vadná? Alebo to tak proste je ? Naučiť sa s tým žiť ? Alebo ako to riešiť? Aj partnera to trápi a aj mňa .. odkedy žijem sexuálne ešte ani raz som si to neužila a to už žijem sexuálne 10 rokov .. ďakujem za každú radu. Poprosím zdrzte sa výsmechu každá sme iná ..

ivca88
17. okt 2020

Fuu... Tak toto máte ťažké, pre oboch.
A bolelo to takto aj pri plodeni deti ?
Nezosili ta nejako moc - nie len vonku, ale aj vo vnútri ?
Bola si dostatočne otvorená ohľadom tohto problému u gynekológa ? Popísala si to tak ako tu ?
Nevšimol si nicoho - fyziologicky iného - nízko položený krcok = kratšia pošva a tím pádom bolestivejšie narazi o maternicu ?
Skúšali ste mať styk častejšie ? Vraj uz po polroku je prostredie značne zúžene, keďže sa ,,nerozpína,,

karpina
17. okt 2020

Prečo ste čakali po pôrode 9 mesiacov na intimny styk a po druhom pôrode dokonca 2 a pol roka??? Či sexujete, len ak chcete počať dieťa? Ved po tak dlhej dobe sa nediv, že si úzka a stahnutá. Treba nabehnúť na riadny sexuálny život a uvidíš, že ťažkosti rýchlo pominú.

autor
17. okt 2020

@ivca88 tak bolelo to aj vtedy. Šitie je vraj dobre prehliadky po šestonedelí neukázali ziadne problémy.
Tak opísala som svojej dr v podstate všetko tak ako je to tu. Nevšimla si nič zvláštne jedine že mám maternicu troška inak otočenú ale že to nevadí. Nie je nijak nižšie.
Mali sme obdobia kedy častejšie.potom menej častejšie. Po menštruácii to zvykne bolieť pár dní. Až potom sa to "rozchodí"

autor
17. okt 2020

@karpina zo strachu z bolesti .. pri prvej sme chceli hneď po šestonedelí keď som už podľa dr bola zahojena. Len vstúpil a už som skucala od bolesti tak sme to vzdali a už som sa neodhodlala skôr ako po 9 mesiacoch. A po druhom pôrode som odvahu nenabrala vôbec ani vyskúšať. Už teraz mesiac máme styk normálne bolesť je menšia len keď je hlbšie ale inak necítim pôžitok ani nič

ivca88
17. okt 2020

Ja mám tiež maternicu dozadu a nižšie, som malička.. a teda, bez problémov chcem každý deň 🤷

A kde ťa to konkrétne boli ? Boky, alebo ten vrch kde je maternica ? Alebo naopak vchod ?
Neskusali ste tak normálne fungovať že 2-3x za týždeň? Nebolo to lepšie časom?

autor
17. okt 2020

@ivca88 ono to boli asi tak ako prvýkrát keď je tam panenská blana. To cítiť akoby tlak čo az boli. Skúšali sme aj častejšie ale tá bolesť sa len zmenší nikdy nie je úplne bez.

katarinka89
17. okt 2020

Skús si dať pred sexom panáka, 1-2, možno je to psychika a treba trošku dopomôcť. Ak to bude po frtanovi lepsie- bude to v hlave

autor
17. okt 2020

@katarinka89 nepijem mám alergiu na alkohol 😅😄

nelca0510
17. okt 2020

Po pôrode som to mala aj ja ťažké. Skus na to nemysliet, veľa lubrikantu, nech ta manžel poriadne "nazhavy" a treba ju len "zabehnúť".. Skúste co najviac skúšať.. Ono sa to podda🙂

kikusha2212
17. okt 2020

Podla mna mas psychicky problem a nesuvisi to s porodmi, kedze uz aj prist o panenstvo v tebe vyvolavalo paniku a uzkost. Ty si pocas sexu neni vobec uvolnena, si napata, strnuta a preto to jasne boli. V prvom rade, nijako svojej vagine neublizis ani penisom partnera a ani sexualnymi hrackami. Musis sa uvolnit pred sexom a hlavne ostat uvolnena pocas sexu a nie plna obav.

ivca88
17. okt 2020

@kikusha2212 súhlasím. Je to v hlave..
Autorka
Keď teraz normálne fungujete, tak ste kľudne tak mohli fungovať aj predtým.
Asi to nie je až take zle.
Určite to boli, ale na druhú stranu si to po druhom pôrode nechcela ani len vyskúšať 2,5 roka.
Chudák muž.
Podľa mňa to je vec tvojho postoju, že to ty odmietas...

millky
17. okt 2020

Ahoj. Ja si myslím, že si to ani neužiješ, pokiaľ neprestaneš myslieť na to, že je to traumatizujúce pre teba. Ver, že ani keby mal nadpriemerné mužstvo, krčku neublíži. Krčok je mäkká svalovina, ktorá sa dá mäkkým údom nemá ako poškriabať alebo nebodaj natrhnúť. Podľa mňa, ten strach zo sexu, ktorý máš ti bráni všetkému. To, že nedosiahneš vaginálny orgazmus nie je nič príšerné, ba dokonca čo poznám ženy ja, je to skôr rarita pre ženy. Veď nie je hanba keď sa pri sexe sama stimuluješ skrz klitoris. Pri sexe nemaj hlavne žiadne myšlienky, uvoľni sa, nečakaj čo ťa kedy zabolí. Takto ti poviem.... Ja nie som žiadne sado maso, ale občas keď to mňa zabolí tak ma to ešte viacej vzruší. Samozrejme ono to je len tlak, nie žiadna pichlavá alebo ostrá bolesť. Proste tvoja vlhkosť reaguje na podnety pozitívne, len hlava sa bráni. Väčšinou je problém, že sa žena nevie vzrušiť a je suchá počas celého sexu. Ty vravíš, že vlhká si dostatočne, to znamená, že telo je vzrušené. Odpútaj sa od myšlienok, ukludni svoju hlavu a užívaj si svojho muža.

janeninka
18. okt 2020

Vyskusaj kyselinu hyaluronovu ( bionect alebo citacitridina ci ako sa to pise) tym najprv pekne rozmasirovat vchod, uvolnit sa, nie je jedno aky mas orgazmus ? Popracuj na scenaroch - nic sa ti s krckom nestane, najhorsie co sa stane je ze ta to bude boliet pripadne sa ti trosku natrhne sliznica - za par dni to mas zhojene naspat. A tie hracky by prave mohli byt napomocne na začiatok! Pripadne aj nieco na stimulaciu klitorisu pocas styku aby si to nemala tak ze necitis nic. Aj ked ja neviem ako sa to da, tak minimalne citis telo svojho muza, jeho vonu, objatie, jeho vzrusenie, ..

foterlotor
5. dec 2020

vymen partnera