Spánok ako liek na menštruáciu

wnotn
28. sep 2018

Ahojte/Dobry den,
mala by som otazku, vzhladom na menstruaciu. Vzdy ked to na mna ide zacne ma boliet brucho a krize a to je jasny priznak toho, ze do hodiny sa musim dostavit do posteli inak bude zle. Mavam nehorazne bolesti, ked ma zaleje studeny pot, mam malatne telo, som rada ked neodpadnem a dostavim sa cela do posteli. Trpim velkymi bolestami, ked aj hovorenie je narocne. Tabletky biekedy vyzvraciam, takze nepomahaju ako by mali. Jedina vec, ktora pomoze je spanok. Je to komplikovane v tych bolestiach zaspat ale po hodine trapenia a bolesti, niekedy aj zvracania sa mi podari zaspat. Potom, ked vstanem ako keby som novy clovek a uz ziadne bolesti pocas celej menstruacii necitim. Stretli ste sa s tym niekto ?

lkristinka
29. sep 2018

@wnotn ja áno

lkristinka
29. sep 2018

Tiež to mám take iste v ten deň asi tak 5 hodín má to riadne trápi nemôžem nikam ani do práce , idem s tým budúci týždeň ku gynekológovi

belllinka
29. sep 2018

Tak skus cipky

floriana_
29. sep 2018

No ja keď mám menštruáciu, tak ani spať nemožem od bolesti 🙂 mne pomáha pozerať nejaký dobrý seriál, pri ktorom sa mi zaneprázdni mysel, prípadne počúvať hudbu. Inak dobré sú kvapky gynex, je to bylinný extrakt 🙂

wnotn
autor
29. sep 2018

@lkristinka ja som bohuzial odcestovana a nemam tu moznost len o 6 mesiacov a uz ked mam dostat tak uz ma chyta panika stress, ze znova

wnotn
autor
29. sep 2018

@belllinka ake cipky ?

tanyan
29. sep 2018

ja som mávala dosť veľké bolesti, v istom období som musela odísť z práce, keď som mala prvý deň menštruácie, raz som musela dokonca odstaviť auto vedľa vozovky a manžel ma musel prísť "vyzdvihnúť." situácia sa výrazne zlepšila, keď som začala pár dní pred a počas brať megadávky vitamínu C. znie to banálne, ale mne to neuveriteľne zlepšilo kvalitu života. viem, že to nezaberie každému, ale za vyskúšanie to určite stojí.