Zdravím mám problém a chcem sa poradiť.V noci sa často budím nemám úplne hlboký a zdraví spánok.A po intimnej stránke mávam často zápali.Už som skúšala aj čaje na spanie.Dočítala som sa že je zdravé spať aj nahá že to prospieva spánku aj predchádzaniu zápalom.Čo mi odporúčate vy?
To sú dve rôzne veci. Ja mám hrozný spánok už roky, proste neviem späť celú noc, budím sa, mám apnoe. Intímne problémy tam dolu často spôsobujú sladkosti. Treba dodržiavať aj zvýšenú hygienu, po sexe sa ísť hneď umyť a pod.
@mala_bodka kvasinkové
@janda20 skus si davam magnezko a vecer pit take relaxaxne caje..pripadne si nasadit melatonin, ten hormon.. mozno pod vankus levandulu.. alebo si nakvapkaj olej z nej (dottera,hanus napr.). Prip.vyvetraj izbu..
Ja sa obcas budim viackrat tiez,ale zvacsa hned zaspim, ide len o wc. Skor mam.obcas problem.zaspat, tak ked mam,rieism.to takto, obcas pomoze lyzicka medu alebo teple.mlieko s medom.
@janda20 ahoj ja som mávala často hlavne v tehotenstve a pomáhajú mi anionove intimky odkedy ich používam nemám nič. Kupujem si ich cez zlavomat sú tam aj denné a nočné vložky ale ja používam intimky, lebo som znovu tehu. Ja som veľmi spokojná a nestojí to až tak veľa. Maste a čipky ma stalo viac a bolo to len na chvíľu.
@janda20 ake zapaly ? Mykozy ? Alebo co myslis