Ahojte prosim o radu...bola som na tzv kyretazi...ale neslo o tehotenstvo...no a o 3 tyzdne nato, mi museli uz v normalnej nemocnici vykonat zakrok znovu, lebo predtym to doktor nedocistil uplne....platila som do 400 eur...je tu nejaka moznost, ziadat peniaze od sukromnej kliniky naspat ? Presiel si niekto niecim podobnym?
@marusia674 nie...iba som volala ze mam sialene bolesti...len mi povedal aby som si kupila nospu a sla na kontrolu az po pr ej menstruacii...potom mi sice volal ze ako mi je po tej nospe a nao,aj na dva dni cca sa mi ulavilo...ale viem, ze mi nerobil ziadny ultrazvuk ani pred zakrokom ani po zakroku
*naozaj na dva dni cca tam malo byt...pardon
Divna klinika. Mna po podobnom akroku hned objednali par dni na to na kontrolu ci je vsetko v poriadku a keby mi nieco bolo mam sa hned ozvat alebo dobehnut
Toto by som nahlásila na úrad pre dohľad.
@marusia674 no to.akoze povedali samozrejme aj mne...ale ked som volala tak len ze si mam dat nospu...potom som volala este raz, len bola sobota, tak mi povedal ze preco.som mu nezavolala v piatok este a uz bol.taky kus nahnevanejsi...a potom uz sanitka a urgentne ma brali na salu rovno
@katie253 budem musiet byt v priamej konfronacii s tym lekarom ? Neviete ako to prebieha?
@autorka chod za vedenim kliniky aj zo spravou ze toto a toto sa stalo a ziadas peniaze naspat ak nie obratis sa na prislusne urady
Vobec netuším
@modrykolibrik dakujem Vam....toto som chcela pocut tiez
@autorka pripadne sa mozes rovno obratit na ruvz a oni ti presne povedia ako postupovat. Prip. Si pozri na stranke co pisu v pripade zle spraveneho zakroku ako taketo veci riesia
a po zakroku na tej klinike si nebola na kontrole?