Ahoj baby, zaujima ma taka otazocka ze som 4tyzdne po sekcii, a uz asi okolo 3tyzdna mi zacal vytekat taky dozlta SOPLOVITY vytok..natahuje sa by som to pripisala soplu takemu hustejsiemu..neviem ci to je ok?? Zacinam mat posledne dni aj bolesti v podbrusku.. Ako na MS.. Tak teraz neviem ci ste take nieco niektora mala? Ci stresovat a riesit to alebo to je ok? Nemala som par dni nic,citila som sa ok a myslela som ze to uz skoncilo a tak sme mali aj sex..no potom zasa mi zacali tie vytoky a ktomu bolesti do podbruska nie velke su znesitelne.tak ma zaujima ci to je ok ked su take soplovite a ci ste take nieco niektora mala
@baccio ved prave kolo tej infekcii sestonedelia ale sak ja som sa asi 2 mesiace nevedela ani dokopy dat ved je to zavazna operacia a predsa ja som sa najprv dr spytala ci mozem uz mat ci som v poho a on ked dovolil mali sme.ako zasa kazdeho vec ale tak skoro nikdy.a k tomu soplu no ja neviem nieje to naznak nrjakej infekcie? Ja by som rano volala dr ci treba dojst sa ukazat ci co.ina moznost nieje podla mna
@kika6182 ja som to tiez mala po sekcii neboj je to normalne,telo sa cisti,vylucuje to von.Potom to preslo.
Tak ty si odvazna ked 4 tyzdne po sekcii mas sex 😮mi sme nemali asi 3 mesiace po sekcii