Sono prsníkov

14. okt 2021

Ahojte dievčatá neviete mi poradiť kde v Košiciach robia sono prsníkov, tak aby som dlho nečakala?? Lebo teraz sa veľmi dlho čaká objednávala som sa k mudr. Hákovej ale tam ma chcú zobrať až o 4 mesiace je to veľmi dlho a trošku mi to súri. Ďakujem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. okt 2021

@viestta tam som volala, že majú pokazený prístroj tak mi to povedali tak neviem.

janka_g
14. okt 2021

Ja som chodila do železničnej nemocnice, pred covidom sa neobjednávalo a väčšinou tam nikto nebol, takže to bola rýchlovka. tiež potrebujem ísť, len neviem ako to tam teraz funguje

ludka98
14. okt 2021

Ja roky chodím do Šace, narozdiel od Michaloviec a Trebišova mi oni verili že tá hrčka tam je a veru že mi tam zachránili cecok i život. 🙂
Ale v Košiciach je viac miest, železničná nemocnica, myslím že i v starej alebo novej majú..

sapetka
14. okt 2021

Na rastislavke je Dr. Saksun vyskusaj tam

autor
14. okt 2021

@janka_g a nevieš číslo kde sa mam objednať v tej železničnej nemocnici?

autor
14. okt 2021

@sapetka No Saksun berie za jeden usg 50 eur to si teraz nemôžem dovoliť.

sapetka
14. okt 2021

Chapem. Skoda lebo on je velky odbornik

hypoteka14
14. okt 2021

ja som nedavno bola v ramci preventivky v zeleznicnej, bez telefonickeho ci ineho objednania, rano pekne som prisla, zobrala poradove cislo, pockala si a v ten den som bola vybavena 🙂

janka_g
21. okt 2021

@hypoteka14 Ja som tam volala, od augusta berú iba objednaných, termín som dostala na 16.2.2022

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alazala
21. okt 2021

Mudr Hoppan na jazere, dá sa objednať, vyšetrenie stálo 30€