Ahojte dievčatá neviete mi poradiť kde v Košiciach robia sono prsníkov, tak aby som dlho nečakala?? Lebo teraz sa veľmi dlho čaká objednávala som sa k mudr. Hákovej ale tam ma chcú zobrať až o 4 mesiace je to veľmi dlho a trošku mi to súri. Ďakujem.
@viestta tam som volala, že majú pokazený prístroj tak mi to povedali tak neviem.
Ja som chodila do železničnej nemocnice, pred covidom sa neobjednávalo a väčšinou tam nikto nebol, takže to bola rýchlovka. tiež potrebujem ísť, len neviem ako to tam teraz funguje
Ja roky chodím do Šace, narozdiel od Michaloviec a Trebišova mi oni verili že tá hrčka tam je a veru že mi tam zachránili cecok i život. 🙂
Ale v Košiciach je viac miest, železničná nemocnica, myslím že i v starej alebo novej majú..
Na rastislavke je Dr. Saksun vyskusaj tam
@janka_g a nevieš číslo kde sa mam objednať v tej železničnej nemocnici?
@sapetka No Saksun berie za jeden usg 50 eur to si teraz nemôžem dovoliť.
Chapem. Skoda lebo on je velky odbornik
ja som nedavno bola v ramci preventivky v zeleznicnej, bez telefonickeho ci ineho objednania, rano pekne som prisla, zobrala poradove cislo, pockala si a v ten den som bola vybavena 🙂
@hypoteka14 Ja som tam volala, od augusta berú iba objednaných, termín som dostala na 16.2.2022
Mudr Hoppan na jazere, dá sa objednať, vyšetrenie stálo 30€