Ahojte chcela by som sa opýtať kedy je najlepší čas ísť na Sono prsníkov koľko dní pred alebo koľko dní po menzese aby som nemala skreslené výsledky ďakujem za každú radu
@slniecko263 pravidelne pri objednávaní na sono prsníkov je to do 10 dní v rámci cyklu
@slniecko263 počas prvých cca 10dni. Sestra sa ťa predsa pri objednávaní pýta,ktorý deň ti začína cyklus a podľa toho ti dá termín
@kubkovamama coze??? To kde tak funguje? Ja som sa objednavala min rok v marci a dostala som termin na december (9 mesiacov za ten cas aj " vyrobim" a porodim dieta🤣🤣) a to som pacient sledovany na prsnikovej ambulanci sono mam kazdy rok.!
@zuzinka888 moja dr.mi dá termín v podstate hned.Roky rokúce nikdy nečakám na termín viac ako mesiac.Napr.v nemocnici sa čaká aj pol roka.V poliklinike dva a viac mesiacov.Vzdy máš predsa možnosť vybrať si pracovisko
ja ked idem zo sona hned sa objednam na mamografiu a ked idem z mamografie tak sa rovno o rok objednam na dalsie sono. Cize rok dopredu neviem v akom stadiu cyklu budem. ani pri vysetrovani sa ma na to nikdy nepytali.
@slniecko263 u mas o kedna sju aj po pol roku tazkze tazko sa trafit..
@slniecko263 idealne po cca 2.dni ms.. ale mna sa vzdy pytali, kedy mam dost alebo mi povedali, nech si zavolam, ked dostanem ms..
@slniecko263 nikdy som sa nestretla s tým, žeby pri objednávaní niekto riešil, v akej fáze cyklu budem. V dnešnej dobe je človek rád, že dostane akýkoľvek termín. Ale fakt to nikdy žiadny lekár neriešil, takže zrejme to vedia vyhodnotiť bez ohľadu na fázu cyklu.