Ahojte kedy je najlepší čas ísť na sono prsníkov môže sa aj pred menštruáciou alebo po nej keď sa hovorí že hormobyy
Vzdy ked som sa objednavala, tak ma objednavali po
@eli263 po. Ja pri objednavani diktujem sestricke datum poslednej menstruacie a ona si to vypocita
Vyšetrenie je lepšie absolvovať tesne po začiatku menštruácie pretože sú v tom čase prsníky mäkké. Tesne pred menštruáciou sú vplyvom hormónov prsia tuhšie a vyšetrenie môže byť pre teba bolestivejšie.
Kedze sa davaju terminy rok dopredu, nikdy sa ma nikto nepytal, kedy mam menzes.
chces ist na sono kvoli porom v pokozke? je to jedno pojdes kedy ta objednaju co moze byt o par mesiacov
@mamina7070 v roznych fazach cyklu mozu byt rozne zdurene prsne zlazy. Ved nas vtedy aj bolia prsia. Neviem, ci by to nemalo byt cca 10 den od zaciatku menzesu.
Autorka-skus vygooglit.
@adri266 termin rok dopredu?? To je moc, nie? Hadam do 2 mesiacov davaju.
@stanulienkat mne tiez dali termin o 10 mesiacov
@missviolet 😲😲😳
@missviolet
@adri266 to je sila, sestra bola na mamo v septembri, sono má teraz 14.11. a ja som úplne špeci prípad,ale v dobrom, za tri dni som absolvovala mamo+tomo+ultrasonografiu, dr. sa zjavne niečo nezdalo, nepovedal čo, len zaklincoval..všetko ok a ja som ošedivela od strachu, že prečo ma takto vyšetrujú
@eli263 vždy keď sa objednávam na sono, tak sa počíta 10 dní od začiatku menštruácie...
@stanulienkat hádam v rozprávke 🙄
u nás aj dva roky termíny
Na termín sa u nas čaká aj 6 mesiacov, takže toto som nikdy neriešila. Len diktujem pri príchode na vysetrenie termín poslednej ms.
Nikdy som sa nad tym nezamyslala. Jediny faktor co ovplyvnuje je kojenie