Ahojte baby som po pôrode už 3 mesiac a stále som nedostala menštruáciu kojím môže to byť aj tým? Alebo som tehotná? Za každé rady ďakujem
@kiss1234 ja som 4 mesiace po porode a tiez nemam. tiez kojim. gynekologicka mi vravela ze je uplne normalne ak ju dostanem az ked skoncim s kojenim. ale ze otehotniet mozem aj bez menstuacie. tak na to si treba davat pozor.
uzivaj si... ja som dostala pomalicky okamzite, napriek tomu, ze mi dieta viselo na prsniku pomalicky 24h denne...
ja som strednu dceru kojila 10 mesiacov a aj to nie plne. vzdy mala jednu alebo dve davky umeleho a potom k tomu uz stravu a aj tak som dostala MS az po 10 mesiacoch.ked sa kojenie koncilo
Pri prvej som dostala po roku a štvrť, druhá má 7 mesiacov a tiež ešte nič...je to úplne normálne keď kojíš ale pozor otehotnieť môžeš aj keď nemáš menštruáciu dojčenie sa určite neberie ako antikoncepcia 🙂
no je to uplne normalne treba si preštudovat čo sa deje /nedeje s telom po pôrode
ja som pri prvom mala klud 11 mesiacov , pri druhom 8 a tretom len 3 mesiace
Ja som nemala rok ked som kojila
nemala som 7 mesiacov...
Jasné že to je tým ☺ ja som pri prvej dcérke dostala 11 a pri druhej 6 mesiacov od pôrodu
@kiss1234 ja som tiež dostala prvý krát až rok po pôrode a kojim doteraz
@mostlyharmless ďakujem vám všetkým ❤️ ale ja som rodila cisárskym nič na tom nemení?
Ja som intenzívne dojcila a po pol roku som dostala menštruáciu
@kiss1234 ja som tiez po cisarskom
Ked kojis a stale tak sa to oredlzuje ja som pri prvom synovi dostala az po 6 mesiacoch
ja som pri obocho detoch dostala menstruaciu az po roku a pol (obe som kojila), ale zaroven treba uviest, ze kojenie nie je antikoncepcia (cize ak nechces otehotniet treba ochranu)
Ja som rodila cisárskym rezom obe deti. Pri prvom som dostala prvýkrát po 10 mesiacoch a pri druhom je to dnes presne rok a menštruáciu nemám.
U mňa to bolo pri obidvoch ako cez kopirák. Narodili sa prirodzene. Kojila som ale aj prikrmovala lebo mali málo.Po 7 mesiacoch asi som dostala menštruáciu a oni sa samé odstavili.
@kiss1234 ja som rodila cisarskym a nemala som 19 mesiacov, kym som kojila. Lekar na tom nevidel nic zle.
@kiss1234 áno, môže to byť aj tým. Pokiaľ viem, tak je to veľmi individuálne. Niektoré ženy dostanú hneď, iné, až keď prestanú kojiť.