Som tri mesiace po pôrode a mám bolesti pri prvom menzese

simona123nina
26. feb 2021

Ahojte Mamičky som 3mes po pôrode kojím prvý krát som dostala menzes pondelok mi koncil a dnes mam také bolesti ako keby mam zase dostať menzes nestretli ste sa stým??? Ďakujem za rady

elisse247
26. feb 2021

@simona123nina ja som to mala podobne vydržala som ale potom.sa to zhoršilo tak som šla na pohotovosť a bola to cysta. A ževraj ani menštruácia to nebola čo som mala.

simona123nina
autor
26. feb 2021

@elisse247 pekne a vás to bolelo ako??

elisse247
26. feb 2021

@simona123nina zo začiatku to boli také kŕčové predmenštruačné bolesti. A potom už sa to dalo prirovnať k takým bolestiam ako keď sa mi maternica sťahovala po pôrode,v mojom prípade to bolo dosť nepríjemné.
Také akoby my nejaký balvan ťahal maternicu.

simona123nina
autor
26. feb 2021

@elisse247 a co vás operovali??

elisse247
27. feb 2021

@simona123nina nie vôbec, v nemocnici mi dali nejakú injekciu aby sa to nejak rozlialo či čo to a keď bude môj doktor ordinovať som mala ísť k nemu. On mi povedal že po mesiaci mám prísť a uvidíme. Ja som si naordinovala taký aloe gél na pitie s brusnicami lebo veľa žien mi ho odporúčalo však uškodiť mi nemohol a ak by pomohol iba dobre. A asi aj pomohol po mesiaci sa to napravilo aj keď doktor nechápal lebo som vôbec nekrvácala že by sa mi to vyplavilo. Ale tak hlavne že to zmizlo. Teraz ma má ale pod dohľadom pre istotu a keby sa niečo deje mám ísť hneď na pohotovosť.