Ahojte chcem sa spýtať som 3 ti den po konizacii a stále dosť krvacam je to v pohode? Lebo som citala ze by sa malo iba trosku spinit ale nie krvácať 🙄 ďakujem
@agi7717 Mna robili laserom a nekrvacala som vôbec ani nesplnila, bol to len taký ciry výtok
Ja som bola na konizacii v utorok do včera som mala len také špinenie, včera večer zo mňa vyšlo niečo také ako hlienová zatka, a išiel už len výtok teraz som začala krvácať ale len tak trošku zatiaľ tak nechápem čo sa deje ci je všetko v poriadku. A menzes mam mat za dva týždne lebo mne to robili hned po skonceni
Ahojte prosím vás dnes som volala kvôli výsledkom po konizacii a výsledky už majú a kázali mi sa objednať do konziliarnej ambulancie, čakala som ze mi výsledky pošlú alebo si ich mam ísť len zobrať. Ako ste sa vy dostali k výsledkom? Asi to nedopadlo dobre keď sa tam mam objednať však 😔😔😔...
@tanicka67 poslali ich môjmu gynekológovi a on mi volal, že všetko je negatívne
@chocolatte1 ďakujem takže ja to v poriadku mat nebudem😥😥.. Ale gratulujem že to más všetko v poriadku aspoň ty
@tanicka67 neboj mna vystresovali tiež. Volala som tam a ona mlela dokola to iste, že mi nesmie povedať, že mám volať lekárovi...
Dorevala som sa a o 2 hodiny mi už volal lekár, že ok.
Neboj, aj keby neboli výsledky ok pôjdeš na rekonizaciu len ju urubia “vyššie” teda zoberú vacsiu časť.
Ja som operátorovi hneď povedala, nech to sekne tak, že nebudeme riskovať další zákrok.
Deti už neplánujem tak som neriešila.
Držím ti palce, ja verím. Že budeš mat výsledok ok
@chocolatte1 ďakujem toto sú také nervy človek pol roka nevie na čom poriadne je a ešte aj po operacii to naťahujú... Tak som čakala ze len povedia príďte pre výsledky a nie sa tam ešte aj objednať do nemocnice. Tak preto sa bojím ale ďakujem..
@tanicka67 nesmú poskytnúť výsledky telefonicky a myslím, že ani dať tebe. Odosielajú ich lekárovi. Preto si myslím, že nakoniec ti všetko dobre dopadne. Držím palce ❤️
@agi7717 môže to byt aj menzes... Ja som po zákroku tiez tak krvacala... Ale bolo to tým, ze sa mi spustil menzes... Ale je pravda, ze som sa tiez lakla, tak som sla pre istotu na kontrolu a tam mi to dr. potvrdila...