Som tretí deň po konizácii a dosť krvácam

agi7717
10. okt 2020

Ahojte chcem sa spýtať som 3 ti den po konizacii a stále dosť krvacam je to v pohode? Lebo som citala ze by sa malo iba trosku spinit ale nie krvácať 🙄 ďakujem

evinku
10. okt 2020

@agi7717 môže to byt aj menzes... Ja som po zákroku tiez tak krvacala... Ale bolo to tým, ze sa mi spustil menzes... Ale je pravda, ze som sa tiez lakla, tak som sla pre istotu na kontrolu a tam mi to dr. potvrdila...

agi7717
autor
10. okt 2020

@evinku menzes mam dostat za 12 dní to menzes nebude, tak teraz neviem ci mam volať dr ovi alebo co

evinku
10. okt 2020

@agi7717 pre svoj klud kľudne zavolaj.. Ak sa mu nieco nebude pozdávať, tak ti povie aby si prišla...

gaaaa
10. okt 2020

@agi7717 Ako ti robili?Ja som veľa krvácala a roztrhol sa mi vo vnútri jeden steh.

chocolatte1
10. okt 2020

@agi7717 Mna robili laserom a nekrvacala som vôbec ani nesplnila, bol to len taký ciry výtok

agi7717
autor
10. okt 2020

@gaaaa no robili mi leep metódou až tak ne krvacam ale krvacam tak norme tak teraz neviem ci je to v pohode že sa cistim alebo ne

tanicka67
10. okt 2020

Ja som bola na konizacii v utorok do včera som mala len také špinenie, včera večer zo mňa vyšlo niečo také ako hlienová zatka, a išiel už len výtok teraz som začala krvácať ale len tak trošku zatiaľ tak nechápem čo sa deje ci je všetko v poriadku. A menzes mam mat za dva týždne lebo mne to robili hned po skonceni

gaaaa
10. okt 2020

@agi7717 Pokiaľ to nie je silné krvácanie tak šetrný režim oddychujte,nič ťažké nedvíhať a v pondelok zavolajte pre istotu dr.ak to neprejde.Mne po konizácií prišiel ms skôr čo u mňa to nebýva.

tanicka67
16. okt 2020

Ahojte prosím vás dnes som volala kvôli výsledkom po konizacii a výsledky už majú a kázali mi sa objednať do konziliarnej ambulancie, čakala som ze mi výsledky pošlú alebo si ich mam ísť len zobrať. Ako ste sa vy dostali k výsledkom? Asi to nedopadlo dobre keď sa tam mam objednať však 😔😔😔...

chocolatte1
16. okt 2020

@tanicka67 poslali ich môjmu gynekológovi a on mi volal, že všetko je negatívne

tanicka67
16. okt 2020

@chocolatte1 ďakujem takže ja to v poriadku mat nebudem😥😥.. Ale gratulujem že to más všetko v poriadku aspoň ty

chocolatte1
16. okt 2020

@tanicka67 neboj mna vystresovali tiež. Volala som tam a ona mlela dokola to iste, že mi nesmie povedať, že mám volať lekárovi...
Dorevala som sa a o 2 hodiny mi už volal lekár, že ok.
Neboj, aj keby neboli výsledky ok pôjdeš na rekonizaciu len ju urubia “vyššie” teda zoberú vacsiu časť.
Ja som operátorovi hneď povedala, nech to sekne tak, že nebudeme riskovať další zákrok.
Deti už neplánujem tak som neriešila.
Držím ti palce, ja verím. Že budeš mat výsledok ok

tanicka67
16. okt 2020

@chocolatte1 ďakujem toto sú také nervy človek pol roka nevie na čom poriadne je a ešte aj po operacii to naťahujú... Tak som čakala ze len povedia príďte pre výsledky a nie sa tam ešte aj objednať do nemocnice. Tak preto sa bojím ale ďakujem..

chocolatte1
16. okt 2020

@tanicka67 nesmú poskytnúť výsledky telefonicky a myslím, že ani dať tebe. Odosielajú ich lekárovi. Preto si myslím, že nakoniec ti všetko dobre dopadne. Držím palce ❤️

gaaaa
16. okt 2020

@tanicka67 Mne hned povedali,že ich pošlú k môjmu gynekologovi a volala mi potom sestrička,že je všetko ok ale aby som prišla za dr.A ten mi to potvrdil a že po konizácií musím každý polrok na cytologiu.Neboj bude všetko v poriadku.

rebekamarcusko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanicka67
16. okt 2020

@gaaaa no keby mi povedali ze ich pošlú k môjmu lekárovi som ok ale oni ze mam ísť do nemocnice do konziliarnej ambulancie tak preto stres. Ale ďakujem