Som stále suchá

22. nov 2020

Ahojte, píšem anonymne nakoľko je to pre mňa dosť intímna téma... Trápi ma problém a môj muž je kvôli tomu tiež smutný. Ide o to ze keď masturbujem tak zvlhnem úplne až to zo mňa vyteká ale keď máme predohru tak som úplne suchá iba málokedy sa stane ze zvlhnem, väčšinou musíme použiť lubrikacny gél alebo sliny 😞vopred ďakujem za všetky rady a skúsenosti...

rooberta
22. nov 2020

Je to preto ze ta fyzicky nepritahuje ci si to priznas akebo nie chyba chemia. Ja som to mala tiez potom prisiel druhy kt bol presne do kazdeho detailu moj typ, pritahoval ma tak ze uz mi stacilo len ked sa ma dotkol a bolo. Predpokladam ale ze muza lubis a nechces ho vymenit potom radim lubrikacny gel.

nelca0510
22. nov 2020

Ja som mala tento problém po doužívaní antikoncepcie. Riešila som to aj s lekárom. Lieky nezabrali, čiže jedine co poradil, je dlhšia predohra alebo lubrikacny. Na prekvapenie, je po pôrode všetko v úplnom poriadku, takže asi len nejaký menší hormonálny problém.

thoughtfulweirdo
22. nov 2020

Ja to mám po pôrode úplne náhodne, či už pri masturbácii alebo sexe. Raz zvlhnem, raz nie, hoci som rovnako alebo aj viac vzrušená 🤷 ešteže existujú tie lubrikanty 😄

dominicka28
1. dec 2020

Ja to mám skoro stále. Partner má nenormalne priťahuje ale moja pipina hovorí niečo iné... sex si užívam ale vždy tie začiatky sú ťažké. Už sme si zvykli na to že kupujeme lubrikant na galóny. Netráp sa tým určite. Je to normálne

autor
2. dec 2020

@dominicka28 to naozaj... A nemáš prekonanu nejakú infekciu alebo zapal...ja som mala pol roka opakovane mykozy a často som si robila výplach rosalgin čítala som ze to môže byť aj z toho 😔no dúfam že sa to časom ešte upraví... Ten lubrikant keď sa používa často neškodí?

nela6
2. dec 2020

stava sa ti to aj pocas plodnych dni? ja som mala. take obdobie tiez ked som brala hak, proste blbe hormony, vysadila som a pocas plodnych dni je telo ako sibnute... a ostatne dni treba trosku casu

dominicka28
2. dec 2020

Mykozu som mala raz v živote a aj tú mi priniesol bývalý od svojej bokovky😂 ale chodím dva krát do roka na stery lebo sa bojím týchto veci. Nikdy mi nič nezistili. Gynoš povedal že to je normálne. Lubrikant kupujem na báze vody a bez tých debilnych vôni a príchutí. Nepáči sa mi predstava pchať si tam dolu dajaké parfumované a ochutené géliky😅zatiaľ s tým problém nemám a fungujem tak asi dva roky

autor
3. dec 2020

@nela6 počas plodných dní je to super ale to iba nejaké 3-4 dni 😐

nela6
3. dec 2020

a neskusali ste dlhsiu predohru, malo by to pomoct ak nemas hormonálne problemy, ze len dlhsie kym sa vsetko prekrvi a telo "sa zobudi" hm?

autor
3. dec 2020

@nela6 no neviem môže byť ale na mňa tie predohry veľmi nefungujú 😅ono aj keď som veľmi vzrušená tak nezvlhnem ja zvlhnem až po orgazme , nemôže to byť z toho ze to mame často? 😏Lebo keď chodil domov len na víkendy kvôli robote a sex sme mali po dlhej dobe tak som zvlhla ale teraz máme sex aj 3krat za deň no a je to takto nič moc 😐

ckatka
3. dec 2020

Ja tiež používam vždy niečo...je to OK. Najradšej mám mandľový olej 😉