Som príliš úzka

28. jún 2024

Ahojte baby,

Veľmi sa ospravedlňujem za anonym ale blbá téma. Mám 32 rokov, nemala som ešte sex. Uprimne som nemala záujem a nevidela som dôvod mať sex len preto aby som to mala za sebou.

Akurát som si našla priateľa. Sme spolu mesiace, všetko krásne funguje a bavili sme sa, že by sme eventuálne chceli aj to. Chceli sme sa zabaviť tak sme si kúpili vibrátor na diaľku... A zistili že do mňa nevojde. Proste otvor mám príliš úzky a nič. Už som sa objednala k mojej gyn (tá má vyšetruje len cez ultrazvuk, lebo sex ešte nebol) ale má voľný termín až niekdy v septembri tak ja sa teraz stresujem, či je toto normálne a proste sa roztiahne alebo čo xD nemá niekto nejaké skúsenosti?

pluss
28. jún 2024

A si ešte panna? ... Každopádne aj keby si už nebola tak to tam treba opatrne a postupne vkladať a nie všupnúť na prvú...to sa nedá tak

januska12323
28. jún 2024

Huh? Namiesto prvého sexu chceš do seba hneď napchať vibrátor? Veď to najprv skús s frajerom pomaly a postupne. Tipujem, že nie si úzka len nezvyknuta.

duunlo
28. jún 2024

Tvoj partner este oceni, ze si “uzka”, dlho uz asi nebudes 😅

jaskolka
28. jún 2024

Prepáč, ale tiež nechápem, prečo preboha to chcete na "prvýkrát" s vibrátorom? Ako vám to napadlo?
Prvýkrát to má byť aj z partnerovej strany opatrnejšie, citlivejšie, nie že "bum" tam kus umelej hmoty 🙈🙈 pošva si musí zvyknúť, je to jednoducho nieco iné. Ja som po 2 pôrodoch a také hračky vždy s mužom používame opatrne 😆, nie že na prvýkrát by som to dala
Však to skúšajte naživo, v kľude a určite to bude aj (malo by) byť viac romantické. A vibrátor a iné hračky si nechajte na neskor ak rozptýlenie.

markusrasford
28. jún 2024

@autorka použite olejcek bude to lepšie kázať za 3 až 4 e kúpiš v drogérii

20erika07
28. jún 2024

Rozmery vibratora?

markusrasford
28. jún 2024

@autorka *kázat oprava klzat

monalisa1111
28. jún 2024

@20erika07 😂

autor
28. jún 2024

Tak ako sme nemysleli, že to bude taký problém, priznam sa :D ono neviem ako vo vnútri ale ten otvor proste nepustí 😂 vibrátor má 4 cm na najširšom mieste, čo sme nemysleli že bude taký problém x.x

ivangeline
28. jún 2024

Je to sval. Vytlačiš aj dieťa. Takže pôjde to. ;D

autor
28. jún 2024

@ivangeline ako verím :D akurát neviem či aj priamo otvor je :D momentálne sa mi dieťa fakt zdá nemysliteľné :D keď to nechce vpustiť dnu niečo malé :D

danica2711
28. jún 2024

ešte ste spolu nespali a chceli ste sa zabaviť vibrátorom? Počítam, že to nebola tvoja iniciatíva...že si mu ty nepovedala, že si ešte nemala sex? Nemáš sex 32 rokov, tak by som očakávala, že preto, že čakáš na nejakého špeciálneho partnera (náboženské dôvody nespomínaš) - a teraz ho chceš mať po prvý raz s vibrátorom?

mandzula
28. jún 2024

Trosku mimo, ale ja by som nechcela gynekologicku, ktora ma v juni objedna na september. Alebo su to aj u vas ostatnych bezne terminy?

sisska96
28. jún 2024

Radšej skúšajte s prstami, jazykom a tak. nie vibrátorom. Určite máte po 30? Mne sa zdá keby to písala nejaká 15 ročná

lalu_sk111
28. jún 2024

myslim, ze ,,nazivo,, to bude lepsie ako s vibratorom..plus neviem ci vies ale nie kazda zena nutne v sebe vibrator potrebuje mat lebo vaginalna forma orgazmu nie je jedina a skor tazsie dosiahnutelna..hra tam rolu aj psychika, uvolnenost... s priatelom, ak mu budes plne doverovat a bude tam laska to pojde lahsie

larinka552
28. jún 2024

Tak tomuto neverim, ze jedna dospela zena ma priatela a sex po prve by mala s vibratorom... blba tema (ako pises) 😁
Takto normalna dospela osoba neuvazuje.

autor
28. jún 2024

@danica2711 žiadne špeciálne dôvody. Proste som sex nechcela s ľuďmi s ktorými som chodila. Nejako to nebolo ono a myšlienka na sex má skoro odpudzovala? Neviem, ťažko vysvetliť. S ním je vzťah jednoduchý, zábava a úprimne chcem mať sex prvý krát v živote 🙂 vibrátor sme kúpili, lebo každý bývame inde a dá sa ovládať cezappku. Zdalo sa nám ako fajn nápad šiat, ale už sme prišli na to, že asi nie 🙂

autor
28. jún 2024

@larinka552 tak je mi ľúto,že nenapĺňa vaše očakávania :D 32 mám, pracujem, žijem vo svojom dome a chceli sme to takto skúsiť no

autor
28. jún 2024

@lalu_sk111 jj to viem, že vnútorný orgazmus niektoré ženy ani nevedia dosiahnuť. V každom prípade ďakujem 🙂 uvidíme ako to teda bude naživo 🙂

autor
28. jún 2024

@mandzula ako táto je fajn. Akurát tie termíny su fakt mimo. Aj keď som šla na sono prsníkov tak som sa objednávala minulý rok v októbri a brala má v máji.

larinka552
28. jún 2024

Tak to by sa dalo este pochopit ak... by ten dotycny priatel byval minimalne v Australii a stretli by ste sa raz za rok 🙈😃

majka99999
28. jún 2024

Tak sa treba stretnut a nazivo skusit, lubrikant, prst jeden, dva a uvidi sa. Co je to za blby napad hned vibrator... Nech sa najskor dotycny predvedie, nie pomocky hned vyuzivat.

monnci2226
Autor odpoveď zmazal
Zobraz