Ahojte ani neviem ako začať. Od 16 rokov som sexualne aktivna teraz mám 30 rokov. Mala som priateľa ktoreho som podvádzala s viacerymi mužmi vo vekovej kategorii od 30 do
40 rokov. Byvalí nikdy nato neprišiel že som ho podvádzala. dôvod rozchodu bol že nedokažem mať vážny vztah.Rozišli sme sa keď som mala 21 rokov Ale pravda je taká že dôvod rozchodu boli moje výčitky že ho podvádzam. No to som mu nepovedala. Bola som sama istý čas. mala som sexualne vztahy. Ako som zostala sama otec umrel mama začala chodiť do rakuska tak sa u mňa objavili depresie. Presťahovala som sa k sestre myslela som že tam moje sexualne vztahy skončia no bol to omyl. Znova som tam spoznala muža ktory mal 40 rokov a sex s nim bol užastny. Depresie prestali. Našla som si expriateľa ktoreho som raz podviedla s tym 40 ročnym mužom. S exom som 5 rokov byvala rozišli sme sa kvôli tomu že som dostala depresie a zakazoval mi chodiť často k našim dommov.
@mataa52 promiskuita a nynfomania nie je to iste. Ty len nevieš byť verná a máš rada sex.
Nynfomanka ma sex každý jeden deň a s hocikym. To sú tak nechutne príbehy že by si si rýchlo rozmyslela, či sa chceš nazývať nynfomankou. Nynfomanka si to rozdá aj so smradlavym starým nechutnym chlapom, lebo MUSI.
@mataa52 vratila som sa byvať k sestre spavam občas so 45 ročnym mužom občas so 60 ročnym. Moja rodina nevie samozrejme o celej mojej sexuálnelnej historii. Len vedia že spavam so 45 ročnym mužom ktory je bratranec môjho švagra. Rodina si mysli že mám zvyšené libido že by mi na to mal dať gynekológ lieky. Ja už nechcem byť pre mužov hračka. No mám pocit že priťahujem len mužov ktorym ide len o sex. A to sa vôbec nespravam vyzyvavo skôr som šedá myška. Ja si chcem už važiť seba a nespavať s každym mužom čo mi pride do cesty. Čo by ste mi odporučili??
Ty si promiskuitna ….nic viac.
Ak chceš nič neriešiť tak sexuj naďalej. Ak máš záujem o normálny vzťah tak chod na terapie
Odporúčam ti neroztahovat nohy každému na počkanie. Takú ktorú "nemal len ten kto nechcel" nebude chcieť nikto na normálny vzťah
aj sa chrániš?
Ja by som ti odporucala dat si spravit testy na prenisne pohlavne choroby.
Nevidím žiaden problém... dobrá šukačka je ten najlepší liek na depresiu, čiže to nie je tak, že si nevieš vážiť samú seba, len proste užívaš "výživový doplnok" na prevenciu depresie. Niekto si dáva pravidelne vitamín C, niekto iný kolagén a ty si dobre zafikáš.
@mataa52 máš 30 a spavas s 60 ročným? To ako dokážeš pre Ježiša Krista
Keď nechceš s každým spať tak s nim nespi, jednoduché.
Pritahujes len muzov,ktorym ide o sex?? Vsak ty sa im sama nukas,boli by sprosti,keby to nevyuzili. Mozes mat zvysene libido,ale si dospela zena a stale mas mozog,ktory by si mala pouzit skor,ako zas spravis niekomu rohozku. Snad nie si zvieratko,co sa riadi len pudmi. Takze su to len vyhovorky,ze sa to neda a musis to robit. Nemusis,chces. Ak ti to vadi,tak to ries so sexuologom skor,nez nieco chytis a budes to lutovat?
@mataa52 predstav si samú seba za 15-20 rokov, keď budeš mať problém nájsť si súceho chlapa a povesť sa za tebou bude vliecť, môžeš byť potom naozaj osamelá. Ak ti táto vízia nevadí, tak pokračuj ako pokračuješ.
Inak za toto ma na MK vysmejú, ale ja som presvedčená, že žene takéto neviazané vzťahy veľmi škodia aj "energeticky", špinia ju a nakoniec sa to prejaví aj zdravotne.
Moc ti prajem, aby si našla spôsob, ako zmeniť svoj smer v živote. Teraz sa šmýkaš nadol.
Pozri, ja som žena, ktorá miluje sex a chce ho každý deň aj 5x 🫣 a aj tak som bez sexu už viac ako 4 roky! áno, úplne sa to vylučuje...ale je to tak a vieš prečo? lebo si vážim sama seba a nerozťahujem nohy každému, kto na mňa žmurkne...
A potom človek ma stáleho partnera a dostane hpv vírus a rôzne pohlavne choroby . Ale takéto ako ty ho nikdy nedostanú😠
@morpheuss haha, no ďakujem pekne za takú imunitu, gynekológ musí vidieť riadnu zoo, keď tam táto pani príde 🫣
@mataa52 vždy si si hľadala starších?
Podľa mňa hľadáš lásku a pozornosť možno si ju v detstve nedostala?a preto to s každým skončí v posteli.Z tých troch moznosti si myslím poslednú, že si nevážis samu seba.Neviem prečo sa do teba stará rodina, že potrebujes lieky.Preco by ti mal partner zakazovať ísť domov asi máš nezdravé vzťahy a nemáš hranice?
@luccija mala som ex staršich o par rokov. No muži s ktorymi som spavala boli o dosť starši. Lásky a pozornosti mi ocko daval dostatok aj keď to nevedel dať uplne najavo. Som bola ockov zlatulik maly. Mamka tá lepšie vychádzala aj vychádza so sestrou. V detstve som zaživala bitky krik, lietali taniere, ocko bol mamke viackrat neverný, a vyhadzoval jej na oči že spavala so svojim bratrancom či to je pravda nikto nevie.
Bol jej neverny ale bol na ňu žiarlivy pamätam keď jej dal facku a odpadla. To mu neviem zabudnuť. V 17 sa dozvieš že spavaš s mužom ktorý možno má vztah aj s mojou mamou.
Čo by si mi odporučala?
Aké hranice mám mať
Toto je taká hovadina...v každom príspevku autorky väčšia a väčšia haluz, už len telocvikar a susedovho capa kóň tu chýba...
Gratulujem.