Som frigidná

19. okt 2022

Ahojte. Potrebovala by som radu som mladá 28ročná baba 🙂 lenže môj problém je v tom že som frigidná :/ bohužiaľ máme to asi v rodine moja mama to tak má a aj ségra :/ mne je sex s mojim mužom super keď už sa k tomu dostaneme no veľakrát sa mi vôbec nechce.Proste že nemám chuť. A nie nieje to tým že by ma môj muž nepriťahoval. Nikdy s orgazmom nebol žiadny problém ešte k tomu viac x za sebou. No chcem sa spýtať či existuje dačo na to libido. Videla som viac već na nete no niečo čo máte odskúšané a fakt to pomáha :( blbé komenty si nechajte pre seba a za odpovede normalného typu ďakujem 🙏🏻

niksiy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bodka70
19. okt 2022

Tak podľa tvojej definície by bola frigidna polka modrého koníka. A občas sa nechce aj tej najväčšej sexuálnej dracici. ☺

doriiis
19. okt 2022

To,co mas ty urcite nie je frigidita

vkatush
19. okt 2022

Nemyslím si, že je to "problém" frigidnosti, každej z nás sa niekedy nechce, aj keď všetko super klape vo všetkých smeroch vo vzťahu.

Ale zhodou náhod som včera pozerala nutiva stránku a ich produkty, čítala si o nich, a pre zvýšenie libida, túžby a celkovo sexualite tam mali popísané niečo plody goji a maca prášok. Možno by som skúsila pogoogliť ich účinky, recenzie, či to naozaj zaberá.

tanyan
19. okt 2022

Frigidita je nechuť a neschopnosť orgazmu... Ako je to s inými aktivitami? Nie je to náhodou celkovou pasivitou osobnosti?

hilda08
19. okt 2022

Úprimne, mne sa nechce nikdy..fakt, ani jeden jediný sex nieje taky ze juhuuu ideme na vec, ale ked uz to “beží” je vsetko super, tak ako píšeš aj ty…a za frigidnu sa teda nepovažujem…ked som bola mladšia tak to bolo inak, co uz, moj muž to dako neprežíva, vie, ze aj ked sa tvarim, ze absolutne nemam záujem, v konečnom dôsledku si to užijeme.

autor
19. okt 2022

Fakt to nieje ono? Je v poriadku že by som bez sexu bola aj 3-4mesiace? Lebo mne to takto nepripadá okej 😒

autor
19. okt 2022

@vkatush dakujem 🙏🏻