Ahojte som 9. den po konizácii krčka maternice a az dnes som zacala krvacat ( dodnes som mala len spinenie ) . Šetrila som sa som doma lezim. Prosím vas je to v poriadku ? Preco krvacam ? Moj gynekológ mi dnes nedvíhal od rana a som v strese. Vsade pisu inak raz je to problem a inde zas nie.
@gaaaa praveze nie
Tiež som po konizácii mala som len špinenie a 2 dni mi išla krv, potom to prestalo a menštruácia to nebola. Pokiaľ je to slabé krvácanie tak je to ok, chrasta sa odlupuje pokiaľ to riadne krváca tak smer lekár.
@ovaaa ale co je slabe krvácanie ? 2 vlozky za den su v poriadku teda ?
@laurita2323 To je v pohode dve vložky za deň hlavne oddychuj nič ťažké nedvíhaj. Ak by to zosilnelo tak určite smer lekár.
@laurita2323 mam tiez konizaciu minuly rok za sebou a tiez som asi 5-6 dni po zakroku zacala z nicoho nic krvacat ale bolo to naozaj masivne vlozky nestihali ..bola to cerstva krv bez zrazenin tak som hned isla na urgent a zastavovali mi to so zaverom ze mi praskla cievka tak preto a ze je to pomerne caste..
Dobre dakujem za rady 🙂 tak silne krvacanie asi zbadam. Dufam
@laurita2323 to urcite ano mne to bolo hned divne a vedela som ze to nie je v poriadku…v kazdom pripade urcite sa netreba bat ist na pohotovost..drzim palce nech sa date cim skor do poriadku 🫶🏻
@laurita2323 Nemala si dostať teraz ms?