ahojte. som 5 dni po porode a zostala som chora. je normalne ze pri kychani a pri kaslani neviem este udrzat moc??? predsa je to vsetko este bolave a nezahojene, ale este neviem ovladat tak svaly ako by som chcela... mali ste to niektora, alebo mam problem a treba ho hned riesit??? dakujem....
To je uuuuplne normálne... U niekoho aj niekoľko týždňov či mesiacov po pôrode... (že si cvrknes, nie že úplne.. chápeš)
@evinkakub je to normalne. Uz som 7t po porode a prešlo to
Mala som to aj ja trvalo to cca 1-2mesiace ale cvičila som na panvové dno cviky a rýchlo to prešlo za pár dni efekt
Mam 4 roky po porode a ked som fakt velmi chora a kychnem cvrkne mi aj teraz. Je to normalne
Je to normálne ale ak by to trvalo dlhodobo mohla sa narušiť stena močového mechúra treba to potom riešiť mojej sestre sa to stalo ešte dva roky po pôrode mala problém. Ale pokiaľ je to len pár dní nič sa nedeje. Malo by sa to zlepšiť
Mate cas, ja som zas asi tri tyzdne necitila nutkanie na potrebu. A obcas pri uprd... som sa aj po... 🤣 Nic prijemne ale snad vas to upokoji. Samo sa to dalo dokopy 😉
@pralinka99 Ako to riešili sestre, čo presne urobili? A ako zhodnotili, že čo je ešte ok a čo už treba riešiť. Naozaj ma to zaujíma.. 😊
@zuzka102 jej povedali ze sa tam musí urobiť plastika ale keďže ešte chcela druhé dieťa povedali ze až potom.
@pralinka99 A riešila to s gynekológom či urologom či kým?
@zuzka102 s gynekológom
Udrzat som sice vedela, ale pustit mi neslo, mozno to moze byt fakt este porodom.. nerobila by som paniku.