Ahojte som 27 dní po pôrode. Môže byť že už by som prestala krvácať? Neprešli ani 4 týždne po. Pôrod som mala spontánny. Ďakujem
Ja som krvacala len 2 týždne.
ka krvacala 4 tyzdne a dalsi tyzden som uz dostala kramy
Ja som rodila sice pred 8,5 rokmi.... ale mne sa mala narodila piatok nadranom (3:21 hod.), krvacala som do pondelka aj to len tak trochu, stacila by jedna vlozka denne. Pondelok vecer sme isli domov z porodnice, v utorok som mala uz len intimku a viac som nekrvacala. Potom som az po 4 mesiacoch dostala prvy menzes po porode.... A nikto nepovedal, ze by to bolo nieco divne, ze krvacam kratko. Dokonca ani dr to nejako nekomentovala a ani v porodnici. Mala som kupene 2 baliky poporodnych vloziek a minula som len 1ks a aj v porodnici som mala len obycajne vlozky.
@jahodka1126
@lucia147852
@azurova99
@hanka_se
Ďakujem a keď ste už nekrvacali tak so sexom ste počkali ešte do konca 600nedelia alebo už ste nečakali?
Ja som čakala a aj tak prvé razy bolel a celkovo mi to bolo nepríjemne
my sme necakali veru :D ja som nebola ani natrhnuta ani nic, cize cca 3-4 tyzdne po porode sme skusili. Zalezi na tebe ako sa citis a ako si "dole" zahojena, kto bol viac sity, moze mat bolesti. To je velmi individualne.
@lucia147852 ja by som už chcela len som čakala kým prestanem krvácať a od včera už nekrvacam len sa bojím či sa nemôže niečo stať keď ešte neprešlo 600 nedelie a bojím sa aj toho sexu či to nebude bolieť. Ale chcem to lebo už týždeň po porode som chodila nadržaná tak neviem
@hanka_se nesili ma vôbec, v den pôrodu som sedela v tureckom sede žiadne bolesti nemám len sa bojím ci ten sex niečo nespraví a či to nebude bolieť
My sme čakali, akože všetko bolo okej, ale pre taký môj vnútorný pocit, aby som bola kľudnejšia, tak sme počkali.
Tak skúste, veď uvidis ako to pôjde. ☺️
Ja to iste, ako keby som ani nerodila. Aj dr co bola pri porode sa normalne cudovala 😂 Keby nemam dcerku pri posteli, ani by som nevedela, ze som rodila. Treba skusit, ak to bude neprijemne tak skusit inokedy 🙂
Ja som po porode krvacala tri dni w potom uz nic...
ako ja som po sexe radsej cakala, aj od dr aby om vedela ci je setko ok
Ja som krvácala po oboch pôrodoch cca 2 týždne. No normálne som dodržala šestonedelie, to nie je len kvôli krvácaniu, ale aj celkovo aby sa to "vnutri"dalo do poriadku
Zo srandy to nie je, kam sa ponáhľať?
Ja iba dva tyzdne a dost. Potom vyse roka nic. Proste som neni ten typ asi
Ja som krvacala tiez len 4 tyzdne a vsetko bolo ok 🙂.