Ahojte, som po vaginalnom porode 20 dni, pri vchode do posvy sa mi urobila tvrda hnisava vyrazka, dnes ma bolelo sitie ku konecniku a ked som pozrela tak mam tam 2 zatvrdnute hrcky ako podkozne vyrazky. Nestretli ste sa s tym niektora co to moze byt? Dakujem
Ahoj, to musel byt tazky porod, uplne sa viem vcitit.. aj ja som sa zlakla, ale nemala som odvahu sa tam pozriet celych 8 mesiacov od porodu. Iba hmatom som citila tiez hrcky a na roznych miestach. Ale mala som obrovsky problem s velkou potrebou tak som si myslela ze mam hemoroidy.. a jasne ze mi pomohla az mast na hemoroidy klasicka z lekarne.. natierala som si to uplne vsade kde ma bolelo a aj bolesti to utlmovalo aj vyriesilo hemoroidy.. keby si mala nejake obrovske bolesti, isla by som na 600nedelie na gyn kotrolu. Ku svojmu gyn az po 600 nedeli
Zapalene stehy dovnutra, mala som, jeden z troch sa zapalil dovnutra, strasna bolest. V nemocke som dochadzala na laserovu terapiu ( bola som taky pokusny kralik), lebo sa tam na mne zaucali dalsie sestry to robit. Ale po tyzdni krasne zhojene, bez problemov. Bola som nadsena tym vysledkom. Takze skusit toto. Betadine mne vobec nepomohlo, nakolko sa vytvorila fistula dovnutra toho svalstva.
Ak sa ti zapalili stehy, tak kup Betadine a s tym si potieraj a nechaj vetrat.