Som 2 dni po pôrode a už skoro nekrvácam

3. aug 2024

Je normálne keď som 2 dní po pôrode a už krvácam naozaj len veľmi slabo? Povedala som to aj na vizite ale lekár sa mi k tomu nejako nevyjadril...

kosicanka2018
3. aug 2024

Ja som to mala tak isto. Vystrasili ma, ze mi treba obrovske vlozky lebo budem krvacat a nekrvacala som. Iba minimum. Cize je to v poho. Niekto sa lieci dlhsie niekto kratsie

suge
3. aug 2024

Chýbajú dôležité informácie.☺️ Napríklad či to bol spontánny pôrod alebo cisársky rez, ktoré bábätko v poradí u teba to je, či dojčíš atď.

autor
3. aug 2024

@suge je to môj druhý pôrod, bol vyvolávaný a nedojčím🙂

3petka
3. aug 2024

Ja som to mala presne pri druhom pôrode, tiež som šla vyvolávačku a riadne som krvacala asi len prvý deň. Potom keď som šla na sono tak sa trosku preľakli a aj mi chceli dať niečo na uvoľnenie ale nemohli lebo som mala preeklampsiu. Nakoniec ale bolo všetko v pohode a ako som sa vyčistila pomaly tak aj tlak klesol na normál.
Ale zase mi to menzes vynahradil už ked mimanbehla perióda po pôrode. Cez rok prvé dva dni menzesu som krvacala ale že nenormálne.

jajanka31
3. aug 2024

Ja som mala cisarsky a nekrvacala som vobec teda bolo to ze fakt minimum. Ked som to ppvedala bolo mi povedane ze ma pekne lekarka vycistila a ze je to v poriadku.ale bol to cisarsky

uriva
3. aug 2024

Ja som mala dva cisárske ale, pokaždé som minimálne krvácala. Prvýkrát bolo "prekvapenie", keď som presne 14 dní po pôrode začala doma extra silno zo sekundy na sekundu krvácať, fakt že hádam liter za 10 minút vyšiel, potom to spomalilo. Vtedy zistili, že maternica sa zle sťahuje, skúšali sme oxytocín na sťahovanie, nepomohlo a musela som ísť na kyretáž, teda čistenie. Po druhom pôrode som to už vlastne čakala, aj keď mi doktori tvrdili, že všetko urobili ok a dali si záležať, dokonca sono ukazovalo čosi málo krvi v maternici, ale že to bude fajn. Zas maternica nespolupracovala a presne zase 14 dní po pôrode silné nárazové krvácanie a kyretáž ma neminula zase. Takže za mňa minimálne krvácanie je problém, pýtala by som sa na to a upozorňovala, ak možno aj dožadovala by som sa sona, kým som v nemocnici, lebo potom už nebudeš mať ty na nič čas a aj z domu sa to teda rieši fasa.

anavixy
3. aug 2024

Ono sa to zmeni 🙂 raz budes viac, raz menej…

lenik223
3. aug 2024

Ja som po pôrode malo krvacala, nakoniec ma po kontrolnom sone poslali na kyretaž