Ahoj. Som 12 dni po porode. Uz takmer nekrvacam. Ale stava sa mi, ze zrazu zo mna leje krv. Musim ist vzdy do sprchy, hoci mam vlozku, aj tak mam krvave cele nohavice. Je mi to hrozne neprijemne, lebo sa aj bojim niekam ist. Je normalne taketo krvacanie?
@anjelicek26 teba sa spýtam, premýšľam, že dcére (14) kúpim na menštruáciu tie inkontinentne nohavičky+vložka, keďže tie menštruačné sú fakt drahé, a musia sa ručne prať, jedny menštruačné nohavičky má, ale to nestačí... tampón ešte nevie, sú tenké tie inkontinencne spodky a udržia niečo? Samozrejme spolu s vložkou by to mala...premýšľam nad takouto verziou
@marcellka32 ano jasne udrzia pekne, ja som ich pouzivala nedavno po kyrete, krvacala som hodne... hlavne neprat rano postel je zaklad, dcera sa v spanku velmi hybe, tak takato dvojita ochrana musi byt, Inak ja menstruacne neperiem rucne, preplachne si to vo vode a da do pracky na jemne na 30 stupnov a hotovo... Tampony ani moja zatial nie.... tie menstruacne nohavicky (+vlozka) nosi aj do skoly, ked ma sport.
@anjelicek26 moja tiež nosí menštruačné nohavičky+vložka always 5 hlavne do školy keď ide, no na noc by som jej asi tie inkontinencne spodky+vložka, vyhodí sa to a hotovo, píšu že sa nemaju prať tie menštruačné nohavičky v práčke, tak to dodržiava, keďže stali 40 eur, no najradšej by som to šupla do práčky..tieto inkontinencne kupujete v lekárni či drogérii v dm možno majú u nás, a ešte veľkosť, moja je štíhla vysoká asi veľkosť S,M?
@marcellka32 dcera ma menstruacne nohavicky teda 7 kusov, jej to staci... ale tie inkontinencne treba kupit ako mas konfekcnu velkost, sanitarny obchod dava aj vzorky po dva kusy na vyskusanie.
@anjelicek26 lenze ja mam brucho uz ploche, tak neviem ci to bude s tou maternicou... No uvidime, snad to cim skor prejde
Som 14 dni po porode a mam to tak isto..
Ja som to tak mala uz po 10 dnoch, maternica cista a bez problemov stiahnuta. Na kontrole bolo vsetko v poriadku a po pol roku tiez vsetko ok. Mam to tak aj pri menzese. Asi som taky typ alebo co. Nekrvacam nikdy suvisle.
@marcellka32 ved tie menstruacne kupis aj za nizku cenu uz, neviem ake teda ma a kolko stali. V nemecku objednas pekne dve balenia po 3 is nohaviciek. Lebo tie Tena nohavicky stoja celkom dost
@kiki68 ja nie som v Nemecku
@marcellka32 bed odtial objednat, mrkni stranky rozne tych nohaviciek.
@marcellka32 ale prosim ta daju sa kupit od 20e … ja som dokonca kupila jedny na skusku aj na aliiexpress za 4.17 e😂 a su porovnatelne z Luna a Saforelle
Navalove krvacanie moze byt, ked sa zle/pomaly stahuje ci preklopi maternica, proste sa to niekde hromadi a potom "vysplechne"... ak to nie je cerstva krv, je to v poriadku, aj ked je to otravne... kasli na vlozky a daj si inkontinencne nohavicky alebo kombinacia vlozka+menstruacne nohavicky, malo by to pomoct. 12 dni je este relativne kratko po porode, telo sa stale cisti.