Som 10 dní po kyrete a stále krvácam

cicak
3. jún 2013

som 10dní po kyrete a už v sobotu to vyzeralo,že prestávam krvácať,v nedeľu som špinila a dnes zase troška krvácam...do kedy to bude ešte trvať?a kedy príde menzes?

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magic08
3. jún 2013

@cicak ja som po kyrete spinila a slabunko krvacala skoro 40 dni,uz si to presne nepamatam, bolo to pred 4 rokmi, potom som dostala mrchu a uz to bolo v poriadku... bola som aj na sone, lebo sa mi to nezdalo a bolo vsetko o.k

cicak
autor
3. jún 2013

budúci týždeň mám ísť na kontrolu po kyrete a keď budem krvácať tak čo? asi ma nekukne,či?

kiki68
3. jún 2013

Ja som po kyrete skoro vobec nekrvacala,ja som myslela,ze to je dokonca enjake zle,ze nekrvacam. Ale ja nekrvacam skoro ani pri menzese. Takze som iba par dni spinila a lekar po tyzdni po USG kontrole povedal,ze sa mi krasne stiahla maternica a ze preto uz asi ani nespinim ani nic. Teraz cakam na menzes a som zvedava co pride...a hlavne kedy....
Zevraj by sa po kyrete nemalo krvacat viac ako dva tyzdne,ze potom je to uz nejake mimo toho normalu.
Ked pojdes na kontrolu a budes krvacat,tak im to tam vadit nebude,kukne to aj tak. Su na to zvyknuti a asi ziadna novinka pre nich.

linka
3. jún 2013

@cicak ahoj,mne robili kyret 13.11.12,krvácala som týždeň a presne o mesiac prišla mrcha...

jankasvk
16. okt 2013

Ahojte.ja som sice kyret nemala.potrat v 16tt vsetko vyslo samo.asi 10dni som slabo krvacala,potom dalsich 16dni som mala vytok a po 26dnoch mi dosla menstruacia (mala som tie klasicke priznaky)a uz je to 11den a stale krvacam.velmi slabo,len ked som na wc.takze som uz 5tyzden po potrate a este som nemala ziadne usg a tak dufam ze to krvacanie je o.k a ze je to nasledok cistenia sa.mate podobne skusenosti niektora?dajujem vam za odpovede ;)