Prosim vas mamičky. Nestretli ste sa s tym niekto som 1,5 r po porode...mam strasne bolesti niekedy viac niekedy menej podbruska . Ale aj noh v bikinovej časti.( okraje nohavičiek)... ja to nechapem take zvláštne miesto.... moze to byt nieco s panvou ?
Gynekologicky je vsetko ok.
Mam aj diastazu...este aj to som si myslela ci to brucho s tym suvisi..to moze byt ale tie nohy🤦♀️ ci to cely ten tlak toho brucha no ozaj neviem...niekedy ledva beham co ma to tak bolí
Neurológ, mizno platnicka
Ja by som ti odporúčala neurologa, ja mám tiež diastazu, ale mam aj herniu chrbtice L3,4,5 a pri pôrode tam kde opisuješ v slabinách som mala neskutočne bolesti, krče, a strplo mi aj brucho a aj končatiny , normalne som sa zľakla, ako keby mi dali epiduralku.Na štastie to prestalo bolieť ale od vtedy ma neskutocne boli na pravej strane panvového dna a lavej päta, niekedy sa ledva postavím na nohy, a mam myšlienky že z materskej môžem ísť zrovna na invalid🤕, som skúšala cvičit sm system,ale vobec ma v krížoch nepustí ani len niektoré dýchacie cvičenie urobyt, Ja už žiadanku mam na Mr len som to naťahovala lebo maly ešte chce cicky..a kvôli žiareniu.
Pitaj magneticku rezonanciu , možno sa ti tiež poškodila chrbtica pri pôrode.
Môže to byť aj bedrový kĺb. Vtedy je bolesť v skabine.
Kľudne to môže byť od chrbtice sklopena panva ja som mala niečo podobné.Skus nájsť fyzioterapeuta, alebo choď k neurologovi