Snazime sa o druhe babo uz pomalicky necely rok a stale nic uz som z toho totalne znicena a davam si to za vinu aj kvoli problemom
ked uz jedno mas, tak je dost pravdepobne, ze tam nejaka zavazna pricina nebude. Robis si ovulacne testy, sledujes bazalnu teplotu? Co ti povedal gynekolog? Niekedy byva ovulacia uplne mimo standardnych dni v strede cyklu ako sa vsade pise a vela zien otehotnelo pocas menstruacie...Inak aj psychika niekedy byva na vine. Ono to tak byva,ze ked nechces otehotnies, ked to velmi chces tak ani za svet....
Ta mne to zapricinuje aj stres aj brala som tabletky na skore otehotnenie a nic
a preco mas stres z coho, praca, manzel, financie? .... Skuste si pocas tvojich plodnych dni spravit nejaky vylet do wellenessu alebo nieco podobne, mozno sa zadari....
No skusime
Cim viac na to myslis a sustredis sa, tym sa viac nedari. Z vlastnej skusenosti. My sme sa tak o babo snazili takmer 4 roky. A navyse stres v praci atd k tomu vooobec nepomahaju, ale skor skodia.
Ahha no to uz viem lenze ja si to stale vycitam
@zuzaanka27 prosim ta ake tabletky si brala na skore oplodnenie? 😲 bola si za gynekologom?co ti povedal?
@zuzaanka27 skus poziadat gynekologa, nech ti vysetri progesteron...krv by ti mal zobrat na siedmy den po ovulacii....
Ano bola som za nim a brala som hormony po ktorych mozem skor otehotniet
@zuzaanka27 nechceli by ste vyskusat prirodne vyzivove doplnky?Su aj produkty na vycistenie a nastartovanie a tiez aj program na otehotnenie
Ja newiem uz newerim nicomu bude bude nie tak nie
ja som nemohla otehotniet 4 roky.Moje prve dieta v 38cke! Zacala som na jar tym,ze som si nastartovala len taku jemnu ocitstu-rano zeleny caj, pocas dna som jedavala vela zeleniny, salatov, ovocia a menej mastnych jedal.Inak som jedla vsetko ako normalne len striedmo-ale hlavne! Kupila som si filter na vodu.Ta voda z vodovodu obsahuje vela svinstva z liekov.Ano aj antikoncepciu a tu pijete obaja-aj vy aj partner.A este som si kupila chlorelu-tu mi poradila kamaratka,ze to vraj velmi pomaha a o pol roka som zistila,ze cakam dietatko.Neviem ci Vam tieto rady nejak pomozu ale nie su nejake drasticke(az na ten filter-stoji d0 1000Eur-ja ho viem zohnat cez predajcu za 850) Vela stastia 🙂
Tazko je radit ti nemysli na to- tiez som tuto vetu neznasala, 8 rokov sme sa znazili o dieta, kazdy mesiac folykometria,hormony, lieky, čaje,laparoskopia...nic nezabralo az ked som si povedala ze ved aj takto je nam dobre,nebudem sa ja uz nervacit, jedno dieta uz mame,budeme si uzivat..bum a ja zostala tehotna 🙂 (Gynekolog spokojny co dokazal-keby vedel ze ja som asi tri mesiace dozadu vsetky lieky vysadila 😉 😀 Takze ziadne plodne dni,bazalne teploty, sustred sa na Vas vztah nech ste hlavne stastný,spokojny..a potom uvidis, drzim palce.
možno je to naozaj kvoli tým stresom hlavne sa musíš ukludniť nikdy nevieš kedy sa to podarí ale držim ti palce
určite sa ti po čase narodí krásne bábo