je to dosť dlhá doba no po doktoroch ešte nechcem chodiť. 😠
my sme sa snazili skoro 2 roky, vsetky vysetrenia boli v poriadku, dokonca ma lekarka poslala do Gynfivu, ale tam som nikdy nesla, vedela som ze je problem u mna v hlave, lebo som na to myslela, tak som sa zamerala na ine veci, a uz cakame babo
ako v prvom rade sa treba poradiť zo svojím lekárom gynekologom. Mám jednu známu čo sa snažila o babo 5r.. a problém bol v tom , že bola karieristka a zameraná na prácu z ktorej mala aj tak len nervy a stresy nakoniec dokázala sa menej sústredit na prácu a menej sa nervovať a teraz majú dve deti. Niekedy je hlavne problém v nás ženách. A snažiť sa rok o dieťa nie je taká dlhá doba. Ja ked som chcela dieťa dala som si urobiť kompletne vyšetrenie a bolo mi síce povedané, že mám zrasty a cistu a že budem mať problem otehotniet a otehotnela som . Treba mať hlavne dobrého gynekologa .... Tak ešte nezúfaj a verím , že babo mať budeš a nebudeš vedieť ani ako hlavne na to nemysli a ono to pride ...
tak tu ti nikto nepomoze, po roku neuspesneho snazenia by si mala mat za sebou aspon hormonalny profil a partner spermiogram...popripade folikulometriu...mozno sa zbytocne snazite, ked je niekde problem