Snažíme sa o bábo, ale neúspešne. Dá sa to vôbec?

wififi
27. aug 2014

Ahojte, mam 22 a spolu s priatelom {30} sa snazime o babo, ale neuspesne. Gynekolog mi povedal, ze lavy vajecnik mam polycysticky a dal mi na to DUPHASTON, ktory som brala zhruba rok a pol. Zo zaciatku sa mi pravidelnost menstruacie ustalila ale po dvoch mesiacoch to prestalo fungovat a som tam kde som bola predtym.... ☹ Neberiem ani HA, nakolko kvoli zdravotnym problemom nemozem a s DUPHASTONOM som tiez pred dvomi mesiacmi skoncila, nakolko to bolo zbytocne. Tento mesiac {asi kvoli vysadeniu DUPHASTONU} som mens. dostala 29.7 - 4.8 a potom zasa 10.8 - 18.8. Nedokazem ani len odhadnut, kedy mozem mat plodne dni a aka je vobec sanca, ze pri takomto stave otehotniem. A aby toho nebolo malo, pridal sa i stres v praci... 😢
Poradte mi prosim.... budem vdacna za kazdu radu

sono2
27. aug 2014

Choď do centra nestrácaj čas s gynekológom. Ten môj mi stratil rok času. Aspoň vieš na čom si. To je veľmi dobre. Neboj budeš mať bábo. A nie jedno!

bublinkajasminka
27. aug 2014

ja by som chodila na folikulometriu kde ti zistia plodne dni, ja som chodila a podarilo sa nam potom 🙂

mamcucha
27. aug 2014

Sleduj si krcok maternice. Ak je takmer nedosiahnutelny prstom, blizia sa plodne dni. Ovulacia sa sama prezradi hlienom. Je o tom vela clankov na nete, tak si nastuduj. Dobre je, ak na babo nemyslis a pride to.
Drzim palce

lenka.s
27. aug 2014

treba zacat hladat problem ... bola som na tom ovela horsie, prvy gynekolog mi povedal, ze nikdy nebudem mat deti ... ale nastastie pravdu nemal a cakam uz tretie 🙂

takze neplac a zacne behat po lekaroch .... mne osobne v CAR nepomohli okrem k stresu a ubytku na ucte k nicomu, najviac mi pomohla endokrinologicka 🙂

zdena12345
27. aug 2014

ja som mala polycysticke vajecniky z nadbyku prolaktinu, zabral agncaston. su dva pripravky s rovnakou ucinnou lakou a jeden je tabletky- na predpis a jeden kvapky- volnopredajny. jeden z nich sa vola agnucaston druhy inak ale neviem uz ktory je ktory, zlepsenie hned a po roku som uplne vysadila a gynekologycky od vtedy uplne super. len ja som sa neponahlala s dietatom...mozno u vas by bolo lepsie nejake centrum

nutrimas
27. aug 2014

Na harmonizaciu hormonov je velmi ucinny z prirodnych prostriedkov pupalkovy olej, harmonizuje zenske vnutro, pomaha pri roznych problemoch s menstr, pocas menopauzy, pri neplodnosti, cystach, myomoch a pod. Je vhodne ho uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer, bez obav ho mozu aj tehotne a dojciace zeny, aj mensie deti.
Velmi dobre skusenosti su aj s dalsim prirodnymi pripravkom a sice MACA, peruanska bylina, ktr. je odpradavna oznacovana ako symbol plodnosti.U muzov podporuje aj cinnost prostaty, celkovo zvysuje psych.aj fyzicku vykonnost a pomaha v odstranovani niektorych pricin neplodnosti.
Oba pripravky ako aj mnohe ine prirodne produkty, vratane kozmetiky a zdravej vyzivy najdete na nasom eshope, nevahajte nas kontaktovat, radi Vam poradime 🙂

lenz
27. aug 2014

No mne ta moja sprosta gynekologicka pri sprave ze chceme mimi iba sibla duphastone a po 7mesiacoch som sa nasrala a objednaa nas na vysetrenie do heliosu(CAR) ci sme vobec plodny a tam na prvej konzultacii zistili ze vlastne nemam ovulaciu tak preto sa nedari tak mi dala doktorka lieky ktore dufam nebudem len tak hadzat do seba ;).....na tvojom mieste urobim to iste budete vediet na com ste s partnerom

lauricka
27. aug 2014

to asi nebol nejaky moc sikovny lekar. Ak teda sikovneho lekara nemas, chod do centra asistovanej reprodukcie. Normalne sa robi predsa folikulometria, kedy Ti lekar zistuje, kedy a ci mas ovulaciu, ako vyzera Tvoj cyklus. Brat hormony je pri zenach s PCO problematicka zalezitost. Ja som na to napr. nereagovala. Ine mozu mat z toho zdravotne komplikacie, preto s tym treba opatrne. Zacni urcite brat Inofolic alebo Nosifol. V CAR Ti pozru vajecniky, manzelovi urobia spermiogram a dohodnete sa na dalsom postupe. Mne moj gynekolog urobil drilling vajecnikov oboch naraz a ten mi hned pomohol. Ale nie je to pravidlo. Odhadol spravnu liecbu. Dokonca som druhykrat tehotna uplne nahodou, len tak. Drzim palce!!! Co sa tyka prirodnych zazrakov, pri tejto diagnoze, obavam sa, bohuzial, ziadne taketo zazraky nemaju moc zmysel. Ale skusat mozes, otravit sa neotravis 🙂

katkaolejka
28. aug 2014

Ahoj, ja som si podobnými problémami prešla pred dvomi rokmi, mávala som menzes 2x mesačne, tiež mi dali duphaston, akurát som z neho bola nafúknutá vodou a nervózna, z toľkého krvácania som sa cítila slabá ako mucha, večer som zaspávala skôr ako moja malá dcéra. Zmenila som gynekologičku, tiež sa snažíme o druhé bábo a teraz som začala brať prípravok Mimistar, upravil mi cyklus a zároveň pripraví telo na tehotenstvo, obsahuje aj inozitol a kyselinu listovú. Vyskúšaj, mne pomáha 🙂