Ahojte. Mám jednu otázku. Viem bolo tu tú viac krát ale potrebujem malú radu, povzbudenie. S priateľom sa snažíme o bábätko cca.3 mesiace nieje to veľa preto sa nechcem dať ešte vyšetrovať ani nic také len ma trápi jedna vec. Je veľa párov ktorý sa snažia a nedarí sa ale ja mam takú jednu dilemu. Priateľ sa narodil s vodenou vadou oblečiek ako miminko bol operovany a teraz ma za sebou 6 operácii a jednu ladvinu nemá. tiež s močovým mechúrom. Mám v hlave či to nemá náhodou nejaký vplyv na plodnosť či vobec bude môcť mať. Ak máte prosím nejakú radu alebo ak poznáte niekoho s podobným niečím a mohol alebo nemohol mať detičky napíšte mi prosím ďakujem za každu radu
@veroniak12 nad tým sa radšej ani nezamyslam. Dúfam že vobec aj budeme moct mat
každé narodenie dieťaťa je lotéria - najmä čo sa týka zdravia. doporučujem nezaťažovať sa touto otázkou....Tehotenstvo si treba užívať....Je to krásne obdobie...😉
@deti95060810 dakujem dúfam že sa prištastí
moze, no aj nemusi, to je take no. nik ti nepovie, ci to bude mat aj vase babatko alebo nie. skor by som sa zamerala a snazila sa aj tak nadstavit, ze si budem vtlkat do hlavy, ze sa prosto narodi zdrave