Ahojte za ako dlho vám lekár o operácii myomu,cysty alebo prepážky v maternici dovolil snažiť sa o bäbatko - ja mám všetky tri veci a teda idem na operáciu so všetkým a všade na slovenskych a ceskych diskusiach citam ze az po pol roku a to je pre mna strasna doba pretoze v maji mi zomrela dcerka v 34 tt :(
ja som bola na opke len s endometrickou cystou..vzali mi vaječník, vajcovod.....na maternici vypálili jedno ložisko....a hneď po prvom menzese sme sa začali snažiť 🙂 podarilo sa po 5tich mesiacoch, ale v 9 tt MA ☹
v 34tt? ach to muselo byť strašné...to mi je ľúto 😢
ale bude ďalšia fazuľka, uvidíš 👍 človek musí len veriť...
@yulliette24 ahoj, velmi mi je luto ze si musela zazit stratu babatka. Prezila som to iste. Mne operovali polyp a po nom cakanie iba 3 mesiace. Neskor mimomaternicove kde mi zobrali vajickovod a tiez cakanie 3 mesiace. Pocas cisarskeho mi vybrali 10cm myom a cakanie sestonedelie + dalsia mrcha. Drzim silno palce
ahoj ďakujem, už sa s tým musím zmieriť aj keď je to veľmi ťažké a myslím na ňu každú sekundu.
ale nie preto som túto diskusiu založila, hľadám niekoho kto mal všetky tri problémy resp. ich operáciu naraz a neviem ani na českých ani na anglických stránkach takú osobu nájsť aby mi poradila,
už nech bude 13.9. nech konzultujem operáciu
@yulliette24 ahoj ako si dopad´a?
Ale na anglickych strankach napr. babycenter pisu aj 6 tyzdnov aj.tri mesiace a aj hned aj ked viem ze zalezi od konkretnej situacie a problemu