Ahojte žienky. Som mesiac som laparoskopii (nábeh na endometiozu) a moja dr mi nasadila HA Seasonique..budem to užívať 6-9 mesiacov v kuse. Zevraj sa to tým lieči endometrioza. Chcem sa vás popýtať ci ste mali niektorá skúsenosť ze ste otehotnela aj počas užívania týchto liekov a či bolo bábätko zdravé, poprípadne nejaké iné skúsenosti. Nemali ste uŽ problémy po laparoskopii??? Ďakujem za každú odpoveď. Mám 25 r. A žiadne deti zatiaľ 🙂
Ja som bola na laparke iba diagnosticke kvoli tomu ze sa nam dlhodobo nedari o dieta a prave naopak, vsetci lekrai mi tvrdili ze po laparku je omnoho vacsia sanca na otehotnenie. Nam sa zatial nepodarilo. Ale urcite laparka v tovom pripade nie je prekqzkou ale skor vyhodou pre budice tehotenstvo. K liekom sa vyjadrit neviem
ahoj aalzbetkaa, ja som bola na laparoskopii už 3-krát ( prvý raz keď som mala 28 rokov).Dvakrát mi vybrali endometrioznu cystu. Naposledy som bola minulý rok v apríli
2015, potom som brala liek Visanne, nie je to HA, ale lieči sa tým endometrióza. Brala som ich 6 mesiacov, ale počas toho sa nedalo otehotnieť, lebo som nemala ani menzes.
A toho roku som už otehotnela, som v piatom mesiaci a budem mať už 36 rokov. Je to
prvé tehotenstvo. Takže sa neboj, ešte máš málo rokov. Ja som v priebehu rokov brala
s prestávkami tiež rôzne druhy HA, vraj na úpravu cyklu a potom tiež na endometriozu. Myslím,že počas toho keď budeš brať tie lieky neotehotnieš, keď je to HA. Ale možno potom, tak ti držím palce...... 🙂