Robili mi kyretaz a poskodili sliznicu(viac z nej zobrali),teraz mi nedorasta.Nemate skusenost co pomaha na rast a ci je sanca na otehotnenie?nasadili mi norethisteron.
alchemilkovy caj je na sliznicu maternice uzasny, sama som ho po potrate brala a uspesne ;) odporucam, mam vela skusenosti z okolia, ze pomohlo, urcite vyskusaj ;)
@tinka881 skus si kupit ten sojovy napoj a pit to,soja obsahuje estrogen,kt je dobry na tvorbu sliznice,k tomu pij alchemilku a skus este pupalkovy olej,,s tvojim liekom od gyn s a ti to upravi.Alebo skus vyhladat nejaku tu alternativnu,resp cinsku emdicinu,,alebo daku bylinkarku,,tie edia niekedy pomoct..drzim palce
Ja to mam tiez lekár my dal len inofocil combi ale idem za nim v pondelok chcem ine lieky ak nie ideme do Martina...musime veriť te bude dobre ....ja som už 3mesiace po no taha sa to ako roky
@lucinka511 pojdem si to zajtra nakupit.treba verit,ze mi to pomoze.
@sevcikovaanna inofolic som aj ja brala a nic.a menstruaciu mavas?
Nemam prvý mesiac bola a potom som mala cystu a bum bolo po nej ale cysta praskla. no ovulaciu mam silnu ...tiez uz pijem alchemiku už 3mesiace a nic
Ahojte. Tiež mi po kyrete nedorástla sliznica. Lekár mi predpísal estrofem. Má s ním niekto skúsenosť? Podarilo sa vám otehotnieť?
@tinka881 sojove vyrobky su vraj dobre,i ed to nerobi zazraky.