Sliznica maternice po kyrete

tinka881
2. dec 2016

Robili mi kyretaz a poskodili sliznicu(viac z nej zobrali),teraz mi nedorasta.Nemate skusenost co pomaha na rast a ci je sanca na otehotnenie?nasadili mi norethisteron.

lucinka511
2. dec 2016

@tinka881 sojove vyrobky su vraj dobre,i ed to nerobi zazraky.

shia
3. dec 2016

alchemilkovy caj je na sliznicu maternice uzasny, sama som ho po potrate brala a uspesne ;) odporucam, mam vela skusenosti z okolia, ze pomohlo, urcite vyskusaj ;)

tinka881
autor
3. dec 2016

@shia ten pijem uz dva roky a nic☹

shia
3. dec 2016

@tinka881 ale pytala si sa co je dobre po kyrete na maternicu-sliznicu, tak tento je presne na to...ak nic nepomaha, spytaj sa doktora radsej...ale mne pomohol...drzim palce

lucinka511
3. dec 2016

@tinka881 skus si kupit ten sojovy napoj a pit to,soja obsahuje estrogen,kt je dobry na tvorbu sliznice,k tomu pij alchemilku a skus este pupalkovy olej,,s tvojim liekom od gyn s a ti to upravi.Alebo skus vyhladat nejaku tu alternativnu,resp cinsku emdicinu,,alebo daku bylinkarku,,tie edia niekedy pomoct..drzim palce

sevcikovaanna
3. dec 2016

Ja to mam tiez lekár my dal len inofocil combi ale idem za nim v pondelok chcem ine lieky ak nie ideme do Martina...musime veriť te bude dobre ....ja som už 3mesiace po no taha sa to ako roky

tinka881
autor
3. dec 2016

@lucinka511 pojdem si to zajtra nakupit.treba verit,ze mi to pomoze.
@sevcikovaanna inofolic som aj ja brala a nic.a menstruaciu mavas?

sevcikovaanna
3. dec 2016

Nemam prvý mesiac bola a potom som mala cystu a bum bolo po nej ale cysta praskla. no ovulaciu mam silnu ...tiez uz pijem alchemiku už 3mesiace a nic

elen73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rajiva88
5. máj 2020

Ahojte. Tiež mi po kyrete nedorástla sliznica. Lekár mi predpísal estrofem. Má s ním niekto skúsenosť? Podarilo sa vám otehotnieť?