Sliznica maternice

marikaszabova
16. jún 2023

Babenky chcem sa spýtať ci už niektorá z vás mala vysokú slznicu a nakoniec z toho bolo tehotenstvo?

cookie29
16. jún 2023

no vysoka sliznica byva tesne pred menzesom alebo v tehotenstve, takze urcite u niekoho z toho tehotenstvo bolo

marikaszabova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marikaszabova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mika1209
16. jún 2023

@marikaszabova keď som bola u lekára úplne na začiatku, tiež mi povedal, že mám vysokú sliznicu a ako je tu už písané, hovoril, ze sa zrejme jedna o tehotenstvo (mala som pozitívny test) alebo teda príde menštruácia. V mojom prípade neprišla, išlo o tehotenstvo.

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mofa
16. jún 2023

Akoze aku vysoku? Sliznica je pred menzesom vzdy vysoka.aku ti namerali?

river_song
16. jún 2023

Sliznica maternice sa počas cyklu postupne stáva hrubsou a maksou, je to akoby postielka 🙃 aby sa prípadné oplodnene vajicko malo kam uhniezdit. Na konci cyklu je vždy zhrubnuta,.. ak sa oplodnene vajicko uhniezdi, zacne vylučovať latky a hormony ktoré zabrania jej odlupovaniu, a teda menzes nepride. Ak sa ziadne vajíčko neuchyti, zhrubnuta sliznica maternice sa zacne odlupovat a vyplavovať= menzes. Teda každá žena na konci cyklu ma zhrubnutu sliznicu.. takto nejako si to pamatam zo zakladnej školy.. možno to nieje uplne presné, ale teda zhrubnuta vysoka sliznica neznamena tehotenstvo, ale to ze si na konci menštruačného cyklu..