Slabý menzes trvajúci tri týždne

tinkabroden
24. sep 2020

Zdravím!
Mám 20 rokov a prvýkrát sa mi stalo, že by mi menzes prišiel skutočne slabý a trval mi už takmer tri týždne (podotýkam, som panna takze tehotenstvo vylučujem hah), obyčajne býva silný a trvá 7 dní + nie vždy príde na termín. Poznáte niečo na prírodnej báze, čo Vám pomohlo to zastaviť? Či ste to hneď riešili s lekárom? Vzhľadom na to, že mám 20, tak ešte gynekológa nemám, nejako nedokážem nájsť odvahu na prvé vyšetrenie...

janba
24. sep 2020

20 rokov je idealny cas na gynekologa, ked krvacas tri tyzdne, asi nieco nie je v poriadku.
Nemusis sa nicoho bat, vysetrenie nie je hrozne, je to je lekarova praca pomoct ti 🙂

veronikaszabova
24. sep 2020

V 20 rokoch uz si mala mat prehliadku davno za sebou. Nie je to nic strasne.
3t spinenie nie je OK

eleanor13
24. sep 2020

@tinkabroden ahoj, mala som to asi dva roky dozadu a to som mala asi 28,29.Bola som u gyn s tym.Treba vylucit nieco co sposobuje krvacanie ako napr. ranka, nejaka choroba organov.To sa robi vysetrenim.Ak sa toto vyvrati, potom je to zrejme sposobene hormonalnou nerovnovahou.Riesenia su dve, znizit stres a upravit zivotospravu alebo brat tableky na upravu cyklu.Vela zien pise o prirodnych sposoboch, bylinkach cajoch, ale ja v tomto konkretne nemam skusenost.U mna to bol velky stres co to sposobil.Urcite chod k gyn., cim skor zacnes pravidelne chodit, tym lepsie.

tinkabroden
autor
24. sep 2020

@eleanor13 ďakujem pekne 🙂 hodila som reč s mamou, lebo ona sama je už z toho na nervy a zavolám si k jej doktorovi na vyšetrenie.