Ahojte baby už dom tu raz písala že mi ide dekutila z bradaviek z obidvoch čítala som že to je keď s robí mlieko 😅 včera som ako dostala " menzes" to holo že kvapka a dnes je druhý deň a vložke nič nieje ako by dom nátiekla iba keď cikam a udrrm sa tak tam viem "krv" ale také inak krv ako zvyčajne mi príde ako zadubena alebo neviem stretli ste sa s tým? Neviem čo si myslieť
@klarissa25 robila som si pepino bol bozitivny robila som si aj druhý bola tam aj druha čiara ale taka slabá mozno kanárik neviem myslela som si včera ze dnes ráno ta vložka bude plná ale nebola tak nechápem čo sa deje ani prečo ta tekutina z oboch bradaviek
@jessa1 pred tým ako odošles spravu, skus si ju prečítať...
Napísané jak na dvoch promile....
Tekutina z bradaviek môže naznačovať aj hormonálnu nerovnováhu. Sprav si ďalší test. Ak vyjde negatívny, povedz o tom svojmu gyn. Moju sestru s tým, napríklad, poslal niekam do špecializovanej ambulancie na sledovanie.
@klarissa25 prepáč ospravedlňujem sa chcela dom napísať že som tu už raz písala že mi ide tekutina z bradaviek a čítala som že to väčšina žien má keď sa im robí mlieko ja som včera dostala " menštruáciu " ale to bolo iba že kvapka a iba keď som šla cikať a utrela sa tam bola Krv ale taka zadubena alebo neviem ako to nazvať a myslela som si že sa to dnes spustí a ráno keď si pôjdem vymeniť ze už pôjde ale prazde bolo a stále je tak nechápem čo sa deje
@michaela789 klávesnica mi preskakuje a nekontrolujem to potom čo som napísala ešte raz prepáčte za môj zlí pravopis každopádne neriešim moc ani tu tekutinu s ale mam z toho obavy a nechápem keď som včera "dostsla" tak vložka je prázdna iba keď ciakam a utrem sa
Ale mlieko sa netvorí na začiatku tehotenstva.. až v pokročilejšom štádiu.. každý výtok z bradaviek treba konzultovať s lekárom.
@jessa1 to špinenie môže byť tiež z hormonálnej nerovnováhy.
Tie testy sú také všelijaké. Otestuj znova. Ak bude negatívny, povedz dr. o špinení aj o tom výtoku z bradaviek. Nech ti vezme krv na hormonálny profil.
@michaela789 poviem ďakujem
A aj je možnosť ze by si bola tehotná? A test ?