Slabý menzes

jessa1
27. aug 2024

Ahojte baby už dom tu raz písala že mi ide dekutila z bradaviek z obidvoch čítala som že to je keď s robí mlieko 😅 včera som ako dostala " menzes" to holo že kvapka a dnes je druhý deň a vložke nič nieje ako by dom nátiekla iba keď cikam a udrrm sa tak tam viem "krv" ale také inak krv ako zvyčajne mi príde ako zadubena alebo neviem stretli ste sa s tým? Neviem čo si myslieť

klarissa25
27. aug 2024

A aj je možnosť ze by si bola tehotná? A test ?

jessa1
autor
27. aug 2024

@klarissa25 robila som si pepino bol bozitivny robila som si aj druhý bola tam aj druha čiara ale taka slabá mozno kanárik neviem myslela som si včera ze dnes ráno ta vložka bude plná ale nebola tak nechápem čo sa deje ani prečo ta tekutina z oboch bradaviek

candii
27. aug 2024

@jessa1 mne ide mlieko 🤷🏼‍♀️ alebo čo to je. Proste si stlacim dvorec a vyjde mi pár kvapiek bielej tekutiny 🤣 tehotná určite nie som lebo toto mám už minimalne rok a podľa gyn je to ok

jessa1
autor
27. aug 2024

@candii ty to máš rok ale ja som to nemala a nemyslím si že to je poriadku pretože nič nemôže ist bez príčiny začínam sa obávať

klarissa25
27. aug 2024

@jessa1 pred tým ako odošles spravu, skus si ju prečítať...

candii
27. aug 2024

@jessa1 no pred rokom som to tiež nemala 🤣

michaela789
27. aug 2024

Napísané jak na dvoch promile....
Tekutina z bradaviek môže naznačovať aj hormonálnu nerovnováhu. Sprav si ďalší test. Ak vyjde negatívny, povedz o tom svojmu gyn. Moju sestru s tým, napríklad, poslal niekam do špecializovanej ambulancie na sledovanie.

jessa1
autor
27. aug 2024

@klarissa25 prepáč ospravedlňujem sa chcela dom napísať že som tu už raz písala že mi ide tekutina z bradaviek a čítala som že to väčšina žien má keď sa im robí mlieko ja som včera dostala " menštruáciu " ale to bolo iba že kvapka a iba keď som šla cikať a utrela sa tam bola Krv ale taka zadubena alebo neviem ako to nazvať a myslela som si že sa to dnes spustí a ráno keď si pôjdem vymeniť ze už pôjde ale prazde bolo a stále je tak nechápem čo sa deje

jessa1
autor
27. aug 2024

@michaela789 klávesnica mi preskakuje a nekontrolujem to potom čo som napísala ešte raz prepáčte za môj zlí pravopis každopádne neriešim moc ani tu tekutinu s ale mam z toho obavy a nechápem keď som včera "dostsla" tak vložka je prázdna iba keď ciakam a utrem sa

candii
27. aug 2024

Ale mlieko sa netvorí na začiatku tehotenstva.. až v pokročilejšom štádiu.. každý výtok z bradaviek treba konzultovať s lekárom.

jessa1
autor
27. aug 2024

@candii ale ja netvrdím ze to je mlieko povedala som tehutina ale ze som čítala ze sa tvoji mlieko

jessa1
autor
27. aug 2024

@candii keby viem ze to je mlieko tak sa nepýtam vás

sofia1979
27. aug 2024

@jessa1 ako keď máš pozitívny test tam asi je všetko jasné či? Môžeš byť tehu? Ukáž testy čo si robila

jessa1
autor
27. aug 2024

@sofia1979 tu su

sofia1979
27. aug 2024

@jessa1 no neviem vyzera6to ako kanálik

jessa1
autor
27. aug 2024

@sofia1979 vravela som

michaela789
27. aug 2024

@jessa1 to špinenie môže byť tiež z hormonálnej nerovnováhy.
Tie testy sú také všelijaké. Otestuj znova. Ak bude negatívny, povedz dr. o špinení aj o tom výtoku z bradaviek. Nech ti vezme krv na hormonálny profil.

jessa1
autor
27. aug 2024

@michaela789 poviem ďakujem