Ahojte som po cisarskom necely rok, chceme sa zase nie snazit ale uz si prestat davat pozor.
v najblizsich dnoch mam mat ovulaciu a rano som mala slabucke hnede spinenie. To sa mi nikdy este nestalo. Co to moze byt? Menstruaciu po porode uz mam nabehnutu, lebo nekojim (neukamenujte ma, bolo to zo zdravotnych dovodov).
@basska_b ide o to ze mam ovulku a aj sme mozno chceli skusit babo, myslis ze je to riziko?
Nechapem ale z coho sa mi maternica cisti.
Cisto len hormony, tak som pochopila. Zakolisu a telo si chvilku mysli, ze ma menstruovat. Pre mna to bol po tom kyrete taky signal, ze kasli este na to. Lebo nekonci to vzdy stastne, ked zena rychlo po MA zas otehotnie. Inak po cisarskom som otehotnela po 15 mesiacoch. Niektore vrstvy jazvy sa hoja vraj aj 12 mesiacov
@basska_b moj muz ma problem s ochranou a ja by som sa babatku nebranila ale chcem aby to malo stastny koniec.
Nuz, potom je to v Bozich rukach. Prave som zachytila v skupine Snazilky, ze si niektore aj chvalili, ze vedeli, kedy ovuluju. Tvoja situacia je ina ako moja po kyrete. Mohlo by to dobre dopadnut, preco nie 👍 drzim paste. To len ja som bola po MA vyklepana
@basska_b mna este napadla taka blbost ci nemozem byt tehotna aj ked ja som menstruaciu mala cca 2 tyzdne dozadu. Ale to je asi mala pravdepodobnost
To asi nie... to bude to ovu spinenie, ale nie je to nic patologicke, gynekolog ma ani vysetrit nechcel
Ja som mala po kyrete 3 cykly ovulacne spinenie. Tiez tak zrana. Pricinou je vraj hormonalna nerovnovaha. Ked som hladala infosky, zistila som,ze je to skor raritne. Neboj sa, v dalsom alebo este dalsom cykle sa to uz nemusi opakovat. Mne to vymizlo, potom som mala jeden cyklus ovu bolesti, mozno cysta... a potom v dalsom, uz normalnom cykle, som otehotnela.