Zdravím vás milé žienky,
chcem sa vás spýtať alebo získať viac info o tom, po ovulácii má boli brucho úplne každý deň, dostala som menštruáciu o jeden deň skôr, ale to takým spôsobom, že na prehliadke pri lekárke sa mi spustila, ale krv už druhý deň nemám iba keď sa utriem alebo si nechám dlhšie tampónaj.
Každý mesiac mávam silnu menštruáciu hlavne prvé 2 dni. Teraz si cítim maternicu až pri krku a bolesti mam neskutočne už od ovulácie ma boli brucho vkuse. Po ovulácii má bolelo hrozné chrbtica, kĺby, prsia, nafúknutá, sem tam hnacky sem tam zápcha a trvá to prisaham do dnes a už je to pomaly 20dni (rátam aj ovulaciu bolestivú), nemôžem sa zbaviť bolesti maternice a sem tam vaječníkov.
Moja gynekogicka má pozerala, tak je všetko ok, ale keď som čítala aj poznám dievčatá, že ona neuvidí bábätko hneď v prvý týždeň. Tak neviem
Neviete či nejde napríklad o tehotenstvo? Nestretli ste sa s podobou menštruáciou/situáciou?
Ďakujem vám veľmi presne.
@34natalianaty urob si dalsi test co sa objavi neskor uz nie je platne. Niekedy sa moze stat taky mini menzes. Odhadujem ze teho nie si. Kup si rano test a uvidis.
@miadi ďakujem, lenže bolesti nemavam od ovulácie až do teraz + v mojom prípade prvé 2 dni sú hrozné krvavé a teraz sucho niekedy je tak krv ružová niekedy červená, proste nemám sa ani s kým poradiť keďže moja doktorka úplne mimo, uvidíme ráno teda, poznám holky čo mali menštruáciu počas tehotenstva lebo ja úplne som príznakova
@34natalianaty urob si test podla navodu po 10minuttach ho mozes zahodit neskor co ukaze nic neznamena.. ake mas priznaky?
Den pred meskanim som mala za par sekund kolajnice =na teste.
@miadi nakoniec som dostala menzes, bol to slabučký, iba keď som sa poutierala som videla krv, inak nie. Tento mesiac má bolia bradavky - mna nikdy nebola, keďže tento mesiac už ani partner sa ich nemohol dotknúť, nikdy to tak nebolo, minuly mesiac som ich pozorovala ale neboleli, pod bruškom boli, take napätie tam cítim, som zase 3 dni pred MS ale jedine čo mám neobvykle sú citlivé bradavky - naliate prsia mám stále pred ms, teraz bradavky - partner sa ich dotýka už nejaké roky a až tento mesiac to bolo citlivé
+ pozitívny test; ale dlhšie stal, prvé minuty bol negatívny až keď večer som sa pozrela