Ahojte zienky,stretli ste sa niektora s tym,ze Vam slabla menstruacia?treti-stvrty cyklus pozorujem ze sa mi skracuje..stale som mala 5-6dni,teraz 2,niekedy 3. Tehotna niesom urcite.Mam 35r. Dakujem za odpovede
Áno po 2. MA v 36, sa mi skrátil celkovo cyklus z 28 na 24-25dni a z 5-6 dní na 3-4 z toho je jeden deň silnejší nie silný. Podľa lekára sa cyklus ženy mení. V menopauza ani v perimenopauze nie som ešte podľa testov.
Mne teraz posledný rok na 3 dni....
Ale ja mám 44 rokov
Mám čerstvých 44 ... Pred dvoma rokmi mi úplne zmizla menštruácia, potom presne po roku som začala špiniť,ale otrasne.Jeden deň krvácanie,tri dni spinenie,tri dni kľud a tak stále dookola pol roka.Pri preventívnej nič, všetko ok...ale poslal ma na kyret,že to nemôže byť prechod,lebo vaječníky zdravé, všetko v poriadku.Ked prišli výsledky do mesiaca som bola operovaná a vybrali mi maternicu.Robil mi to myom, ktorý vôbec dr nevidel.A vravel,že neskutočne veľa pacientiek má cca okolo 30 ročné a strácajú menštruáciu.
Ja mám 21 a tiež to takto mám, 2-3 dni ako kedy 🤷🏻♀️ ale lekárka povedala že to je úplne normálna vec, tak neviem.
keby si mala aspoň o 15 rokov viac tak ti napíšem menopauza