Ahojte, rada by som si vypocula skusenosti zien, ktore mali silnu menstruaciu a vekom postupne zoslabla?
Ja mam 30, som po porode a stale velmi intenzivne a dlho krvacam 😮💨. Tak ci je nejaka nadej, ze este pred prechodom zoslabne...😅 Dakujem pekne.
mam 40 a pocit ze je to cim dalej tym horsie :DDD tak myslim, ze je to uplne individualne.
neslabne
@zuzuliennka1 uz skoro 2 roky ☹️ stale mam rovnako brutalne silnu ako pred porodom a trva aj 7 dni...
Ja som nerodila ale ako decko som mala aj 10 dní, potom 7 a teraz už len 4-5. To má asi každý inak.
U mna sa to vekom skracuje, aj slabne intenzita.
áno slabne ale asi až niekedy okolo 40tky...
Asi ťa nepoteším...v 50 som stále silno krvácala,ani len v prechode ešte niesom...nedávno som kvôli tomu podstúpila hysterektomiu. V mojom veku mi silné krvácanie sposobovalo anemiu a z toho iné zdravotné problémy. Ked som bola mladšia,užívala som antiku a vtedy bolo krvácanie regulované a znížené.
U mňa neslabne, mám 47.
Nemyslím si. Ja mám jeden mesiac takú, že ani o nej neviem a ďalší mesiac ako keby ma rezali. Jedine co nemám, sú bolesti, nemám klasické bolesti brucha a kŕče, ako som mala pred pôrodom. Teraz mam občas také ako keby ma svaly tam dole boleli.
Ani u mna neslabne, praveze naopak, strasny brutal. Mam 46, koniec v nedohladne. Silna anemia, tlacia ma do vybratia maternice.
Zlate teliesko a život takmer bez menštruácie 😁
uff tak asi je to skutocne velmi individualne. ja som mala pred porodom bolestivejsiu, dlhsiu,… po porode opak
za mesiac mam 50, mrchu kazde 3 tyzdne. Cely zivot mam silnu, ale je to cim dalej tym horsie, zelezo beriem nonstop cely mesiac
Ked som mala 20 tak som mavala ms 5 dní kazdych 28dní, teraz mám 44r a ms mam 2 dni kazdych 28dní.
podla mna slabne a skracuje sa..ale ako vidim reakcie je to individualne
Ako sa blížim k 50tke, všetko sa mení. Celý život cca 3-4dni, nepravidelne po 2-3,4 mesiacoch, momentálne pravidelne každý mesiac 14 a viac dní 😔. Čiže otrava furt
Ja som mala po druhom porode ovela silnejsiu menstruaciu, ako predtym. Doviedlo ma to az k nedostatku zeleza a liecbe. Ale ano, vekom to slabne, teraz som uz 15 rokov po tom porode a mozem povedat, ze to slabne. Tiez sa blizim k prechodu, takze to asi bude aj tym.
Je to individualne- u mna silne vekom. C mladosti 3-4dni, teraz 5-6dni. Ale ja pocas mojich dni nemozem ist ani von, lebo do hodiny pretekam...😬
kolko si po porode?
mne kym sa vobec po porode menstruacia ustalila, to trvalo nejaky cas, ale ano - od porodu je slabsia, nez pred nim, ale co sa poctu dni tyka - trva mi stale cca 4-5 dni, ale teda o dost slabsia je veru