Slabé krvácanie v strede cyklu

0anet0
6. máj 2015

Ahojte dievcata, dnes mi zacalo velmi slabe krvacanie, pritom som v 16.dni cyklu. Posledne dva tyzdne ma na dotyk bolia prsia a nalada- stale by som len plakala a pritom nemam naozaj ziadny dovod. Tehu test som si robila styri dni dozadu a vysiel negativny, ale kedze som chora davam si trikrat denne aj theraflu. Bojim sa ci nahodou niesom tehotna a tym theraflu som nieco pokazila ☹ mate niekto skusenosti s niecim podobnym???

nagulinka
6. máj 2015

Môže ísť o ovu krvácanie, keďže ste cca v strede cyklu

0anet0
autor
6. máj 2015

A co to moze znamenat? Ja som mala totiz od minuleho augusta vynechanu menstruaciu na 6mesiacov, ale kedze HAK nemozem brat riesila som to iba s takou alternaivnou liecitelkou, a ta mi povedala ze vsetko ok, ani cysty tam niesu ani rakovinove nic a ani zapal nemam, ale ze je to z nejakeho potlaceneho stresu. Ale stale mi to vrta v hlave, od decembra mam totiz cyklus zase odrazu normalny a teraz ma toto vystrasilo.

sibalka21
6. máj 2015

@0anet0 kludne moze ist aj o obycajne ovulacne krvacanie

0anet0
autor
6. máj 2015

@sibalka21 myslis ze by som s tym mala ist k doktorovi?? 😒

nagulinka
6. máj 2015

Ja bežné mám ovu krvácanie, nie je to nič vážne

gabrielita1610
6. máj 2015

@0anet0 Ahoj ,ja to mam kazdy mesiac ako som zacala menstruovat ,presne viem kedy mam ovulaciu a podla toho aj kedy dostanem menzes ,no aby si bola spokojna chodna vysetrenie

0anet0
autor
6. máj 2015

@nagulinka a neovplyvnuje to plodnost? Toho sa bojim jedineho 🙂

gabrielita1610
6. máj 2015

@0anet0 podla mna nie s dcerou som otehotnela hned a pri synovi rok a pol ,akurat som vedela kedy na to 😀

0anet0
autor
6. máj 2015

@gabrielita1610 jeej tak to si ma upokojila 🙂 tak dufam ze je teda vsetko ok 🙂 dakujem veeelmi pekne 😅

gabrielita1610
6. máj 2015

@0anet0 🙂

nagulinka
6. máj 2015

@0anet0 nie,práve naopak, aspoň vieš, kedy folik praskol a že si vtedy najplodnejsia

0anet0
autor
6. máj 2015

@nagulinka 🙂 dakujem naozaj, uz som pokojnejsia dufam ze to nebude nic horsie....

Dakujem vsetkym 🙂 😉