Slabá vlhkosť pošvy a neschopnosť dosiahnuť orgazmus

katkakatarina
6. júl 2016

Ahojte, som mladá baba mám 20 rokov a už som naozaj zúfalá. Viac ako rok a pol (v tedy som mala mykózu) mam problémy dosiahnuť orgazmus a taktiež moja pošva sa nedokáže normálne zvlhčiť. Nikdy som také problémy nemala a tak som z toho celkom mimo. Už 3 mesiac beriem HAK a nič sa nezmenilo. Partnera mám od začiatku jedného (t.j 3roky), stále ma priťahuje . A poslednú dobu dôsledkom týchto komplikácií už nemám ani najmenšiu chuť na sex. prosím poraďte mi či máte s niečím podobným skúsenosti alebo aspoň nejaký dobrý lubr. gél ktorí mi nespôsobí ďalšie problémy.
Ďakujem.

tyelde
6. júl 2016

na zvlhčenie lubrikant a s ostatným ti pomôže skôr lekár, keďže on najskôr uvidí v čom sa ten problém skrýva...

simik14
6. júl 2016

Ja mam zas iny problem tiez by som chcela radu uz neviem ako na to ... co sa vlhkosti tyka tak.je to ok ak ma manzel spravi cez klitoris az striekam riadne ako chlap ale bez toho klitorisu to nejde je vo mne a ja necitim nic ze bod G podla mna mytus abo co neviem ako dosiahnut orgazmus aspon raz v zivote :(

sara07
9. júl 2016

Protégé Intima si daj do vyhladávača google, poštuduj, jedno z vecí je aj vyriešenie tvojho problému,niekde to nájdeš u plastik, chirurgov pristroj niekde aj u gynekologa , stimujlujú sa nervové zakončenia tým pádom aj zvlhčenie lepšie a výraznejšie funguje

mysga
9. júl 2016

Inak, keď som brala HAK, tak som nemala chuť na sex ani ja. Je to aj v príbalovom letáčiku zvyčajne.

lucineska
18. júl 2016

ahojte.. idem sa tu s vami poradiť..sme s priateľom už pomaly rok a pol, a mám problém pri sexe dosiahnuť orgazmus.. nemala som ho ani raz, (je to môj prvý sexuálny partner).. myslím, že je chyba vo mne, neviem sa asi sústrediť.. trápi nás to oboch.. prosím poraďte, určite nie som sama, čo má s tým problém. ďakujem

veronikax
18. júl 2016

@katkakatarina ahoj ... ja mam s tymto problem .... aj ked nastal po cisarskom reze.. Gyn mi povedal ... ze vraj mozem byt rada.... ze som neprisla o schopnost dosiahnut orgazmus... ze vraj sa to stava :/ velmi ma tym nepotesil .... Vlhkost ziadna .. ani po orgazme ... Jedine co mi ako tak zabralo bola masticka predpisana od koznej OVESTIN ... inac ju predpisuju aj gynekologovia. Tato masticka mi ako tak obnovila vnutro ... a zacala sa mi spustat pomalicky vlhkost. Kazala mi aj pit caj z dateliny cervenej a obcas sa vymocit v dubovom drievku . To sa da tak isto kupit v lekarni. Mam pocit ze aj vdaka tomu som otehotnela.... a v tehu sa masticka a ten caj nesmu. Takze som zase tam kde som bola. No toto bolo jedine co mi za tie roky ako tak pomohlo . A sem tam vyplach s rosalginom. Spolahlivy lubrik som doteraz nenasla.... a to sme ich skusili vela. Taky naj co najdlhsie vydrzal bol CONCEIVE gel .... ale to je drahe a je ho malo :/ A na podrazdenie ... ak si po milovani podrazdena a vsetko stipe a si napuchnuta.... tak pomahaju cipky a masticka Cicatridina 🙂
Tolko moje skusenosti dlhorocne 🙂)) Skuus vyskusat.... mozno to zaberie aj u teba 🙂 Kozna mi povedala.... ze aj ked gyn nezistila ziadny problem s hormonom ... tak mozno v mojom pripade staci len nejaka mala odchylka.. nejaky maly pokles hormonu ... a uz to nefunguje ako ma. Skus si dat urobit hormonalny profil u gyn.... ci mas nejake odchylky alebo nie 🙂
Drzim palce 🙂

svadobny
18. júl 2016

mne pomohli čapíky pharmatex, ktoré sú antikoncepčné a dávajú sa 5 min. pred stykom

andrejta
18. júl 2016

@katkakatarina moze to byt antikoncepciou, aspon u mna to tak bolo

martuska2
26. júl 2016

@katkakatarina
@lucineska
Kočky hlavu dole, nemyslite na to tak negatívne, časom to príde..u mňa zatiaľ nie, mám 33rokov, org.nebol nikdy s nikým, viacej partnerov..a čo..užívam si to ako môžem. A partnerom to ikdy nevadilo,až na jedného ko..ta :D
Hlavu hore..alebo možte zájsť aj za odborníkom sexuológom. Ja som sa tam odvážia ísť cca keď som mala 25rokov..alenič sa nezmenilo.

lucineska
26. júl 2016

@martuska2 skor hlavu hore, nie? 😀 aj ja si myslim, ze to casom pride.. snad

martuska2
26. júl 2016

@lucineska joj joj veru tak :D som roztržitá..prvý príspevok mi zmazalo...a pri druhom som to zle napísala 🙂