Poradte mi..pred mesiacom som nedostala mrchu,tak som sla k zenskej pichla mi vyvolavacku..mrcha dosla a teraz ked by som ju mala mat zas tak len jemnucko spinim uz treti den...co to moze byt?
@janicka2315 Berieš antiku? Ja ked som dlho brala antiku, tak som mala veľmi slabú mrchu, čo je normálne. Nemožeš byť tehotná?
Podľa mňa je to spôsobené tým, že si minule dostala tú vyvolávačku. Mohlo ti to v tele narobiť trocha šarapaty, no ono sa to časom zas vráti do normálu, len tiež nejde všetko proste hneď😉
@janickacrazy neberiem..prave ze mi vravela ze ked teraz nebudem mat normalny cyklus tak mi nejaku nasadi
@janisa31
Tak dufam ze je to iba tym..ja som doteraz nikdy vyvolavacku nepotrebovala,cyklus som mala presny ako hodinky..no od porodu je to strasne..
@janicka2315 Sem tam sa to môže stať 🙂 Neboj sa, všetko sa to časom upraví a ak nie tak mi možno pomohlo ak by ti na pár mesiacov dali antikoncepciu aby sa ti to upravilo. Ale to sa radšej potom ešte porozprávaj s doktorom
No ja mam taky problem stale.Teraz mi nasadil antiku a uz som nedostala vobec,tvrdi,ze je vsetko ok.Tiez mam s tohto vsetkeho nervy.