Ahojte, idem len poradiť či ste sa už niekedy z tým stretli... vyšiel mi zlý moč mala som tam niejake baktérie, po 2 dňoch som objavila po močeni na toaletnom papieri priesvitny výtok z trošku krvy po 2 dnoch som mala výtok sfarbeny do ružová a dnes mám ako keby úplne slabucku menštruaciu... nepotrebujem ani vložku... bolesť pod brusku, chrbta no som hotová baby nemáte podobnú skúsenosť? Robila som si pred dvoma dňami test vyšiel negatívny
dvoma dnami test
Teda ak krvacate v case ocakavanej ms.. ak je to mimo ocakavanej ms, tak to moze byt ovulacia, alebo zapal mocovych ciet
Hmm daj vedieť, čo si dneska vybavila, lebo ako mohla to byť aj ovulka, no ťažko takto povedať
@eliskadad1 ahoj idem si poradu 😊 s priateľom sa snažíme už vyše roka o bábätko nedá sa mi otehotnieť keď že nemám vôbec menštruáciu trvá to už 3 roki začala som to riešiť s mojím kinekologom po utrazvukovom visetreni mi povedal že umna preto neprebieha menštruácia ani ovulácia goli nadvahe 😕 dal mi inofolic combi po douzivani 2dvoch baleniach som začala krvácať objavil sa mi ružový vitok úplne slabulinki mohla to byť ovulácia ?
U mna to bolo tehotenstvo 🙂 skuste test neskor, alebo zbehnite ku gynekologovi na krv.. ja som isla po dvoch tyzdnoch od slabej menstruacie a bola som v 5tt. Priznaky toe iste plus citlive prsia