Ahoj idem si aj ja po radu beriem dufaston od 16 dc uz 5 mesiacov menštruáciu mávam normálnu ani slabú ani silnú no tuto menštruáciu som mala velmi slabú skor take špinenie mávate po dufastone slabú menštruáciu? Dnes som mala taky hustý biely výtok bez zápachu a pálenia no ked som sla znovu na WC uz som nemala nic ...neviem či je mozne ze som tehu alebo nie test zatial negatívny. Čítala som o nahmataní krčka ak by som bola tehu tak by bol hore a tvrdý...nic take som necítila. No ked som vytiahla prst tak som ho mala od krvy co to
moze byt? Menzes by mal prist 2.8.
@janetinka27 Krčok som nahmatala včera večer takze 15dc. ANO posledna bola 5.7 no velmi slabá skor len špinenie a krátka zvyknem mat menzes 5dni s tym ze na 6ty den sa uz len čistim a menzes skončí. No teraz som mala len 4dni a velmi slabá vlastne to krv ani nebola len take špinenie
@zofia444 ak by si bola tehotna z predosleho cyklu, test by ti ukazal. ktovie, mozno si mala nizku sliznicu.
@zofia444 a v ktory den cyklu si si hmatala ten krcok? ked ma prist ms 2.8., tak poslednu ms si mala 5.7.?