Chcem sa spýtať skúsenejších žien ci ste mali podobnú skúsenosť.
12.11 som mala dostať menštruáciu.
MS prišla po 4 dňoch, ktorá trvala len 2 dni z toho iba prvý deň bola silnejšia. Od druhého dňa začalo špinenie, ktoré pretrváva až doteraz. (Hustý hnedý výtok )
Podľa aplikácie mám mať od budúceho týždňa plodné dni.
Tento istý problém som mala aj minulý mesiac. A pribudli k tomu aj ťažkosti a pocity na zvracanie.
Prosím píšte komentáre len k veci 😉
@deti95060810 zatiaľ nie.
Začala by som tehotenskym testom.
Ak bude pozitivny tak vieš príčinu.
Ak nebude tak smer gynekológ.
Pričin môže byť veľa, hormonálny vykyv, cysty, zápal, infekcia,....
Napr. Ja mam silne PMS a v ňom aj pocit nazvracanie. Mne sa zhoršilo PMS po porode.
@stela567 oplatí sa robiť test aj napriek tomu ze MS bola ale trvala iba 2 dni?
Je pravda ze sa snažíme o dieťatko ale styk mávame iba počas plodných dni
@zenazturca ja by som skúsila.
Ak by bol negativny tak by som počkala týždeň a znovu testla. Ak by bol neg išla ku gyn
@stela567 ok ďakujem. Môžem testovať kedykoľvek počas dňa keďže je už po MS cca týždeň?
Nemusela to byť menštruácia, ale môže to byť spinenie spojené s uhniezdovanim vajíčka. Menštruácia musí byť normálne silná.
@zenazturca ja by som z ranného mocu.
@bbshop no práveže silná nebola.
Ale zarazil ma ten hnedý výtok a špinenie ktoré pretrváva..
@zenazturca preto si myslím, že to ani nebola menštruácia
@bbshop ale príznaky PMS som mala v ten deň keď aj nabehla MS. Iba také kŕče v oblasti podbrusia a pichanie v krížoch
@bbshop prsia ma vôbec neboleli tento mesiac
@zenazturca no ženské telo je v tom zaujímavé, že to mohlo byť reálne hocičo 😅 rovnaké príznaky ma aj tehotenstvo aj pms aj menštruácia..a dokonca ešte aj infekcie a zápaly. Podľa mňa to môže byť tehotenstvo, ale nechcem ti dávať falošné nádeje
@bbshop rozumiem. No prajem si aby to vyšlo v môj prospech
@zenazturca aj ja ti to prajem 😊
@bbshop zaťial som nenabrala odvahu urobiť si test, no krče pretrvávajú aj taký ťažký pocit v ústach po jedle. spinenie už nie je. je skôr jasno žltý výtok ťahavý
@zenazturca urob si test lebo bez neho sa nepohnes
@bbshop dobre
Test som robila dnes rano Pepino palickovy.
Neukazal ani jednu čiarku.
Zrejme bol neplatný
@zenazturca @bbshop skúsiť to ešte raz?
Alebo je to zbytočné?
@zenazturca pepino testy sú tie najhoršie a najnespolahlivejsie a keď neukázal ani jednu čiarku tak je pokazený asi. Kúp si iný napr DrMax a urob si ho znova
@bbshop dobre skúsim druhý.
Mám hneď zajtra testovať alebo stačí o 2 dni?
@zenazturca ako chces ale testuj ráno, prvý ranný moc
@bbshop lebo tento týždeň mam mať plodné dni aj ovulaciu. Začali sme sa snažiť už 3 deň po sebe
nerobila si tehu test?