Ahojte dievcata prosim o radu. Poslednu ovulaciu som mala pred 14dnami. 10dni po ovulacii som “dostala” ms ktora zacala hnedou krvou. ynebolo jej vela cca na 1-2 vlozky. Vcera sa farba uz zmenila na cervenu ale tiez nie vela a bazalna teplota klesla az vcera na 36,14 dnes rano mi vsak bazalna stupla na 36,31. Krvacam stale cervenu krv ale nie vela ale neni to ani malo. Je to proste ine ako bezne. Mam zavedene nehormonalne teliesko. Tehotensky test bol dnes rano negativny. Mohlo teliesko zlyhat? Neviem sa zbavit strachu. Prosim o radu dakujem:(
@zuzana8520 nechapem preco si pocas ms meriaš bazalnu teplotu ¿¿¿ dalej, maš ms a tehotenský test negativny , co teda riesis ? Tehotna niesi, a nie kazdy mesiac je rovnaký
@dadka128 @marhulka13 ja presne viem ako to znie. Avsak bola som zvyknuta na velmi bolestivu a silnu ms. Nehormonalne teliesko mam druhy cyklus. Pripravovala som sa na este horsiu ms ale naopak ona je bez bolesti a slaba. Bez zrazenin. Je mi to proste podozrive. Minuly cyklus mi bazalna teplota klesla 3ti den a ms bola silna.Tento cyklus neklesla. Meriam si bazalnu kvoli tomu aby som mala prehlad o cykle, vedela kedy mam plodne dni.
@zuzana8520 máš ms, test negatívny, tak prečo podľa teba zlyhalo?