Ahojte , bola som u gyn na vyvolávačku lebo som nemala ms 3 mesiace dal mi ju a rovno mi predpísal antiku lunyttu ms mi prišla teraz utorok a dala som si aj tabletku no a prvý deň ms som mala slabšie krvácanie a tieto 2 dni čo beriem antiku tak skoro vôbec nemám , moja otázka môže to byt tým že začínam brat antiku alebo z čoho to môže byt? ďakujem za odpovede 🙏🏻
@natalia3536 Pri antikoncepcii ti nie je prava menstruacia, je to krvacanie z poklesu hormonov.Niektori gynekologovia dokonca odporucaju brat antikoncepciu bez prestavky na krvacanie (vraj nemat menstruaciu je pre zeny prirodzenejsie, kedysi menstruovali menej, lebo pocas plodneho zivota boli niekolkokrat zeny tehotne, dojcili) Ale vraj zeny to psychologicky lepsie znasaju, ak kazdy mesiac aspon trochu krvacaju (upokojuje a utrvdzuje ich to, ze nie su tehotne a maju zaroven pocit, ze ich prirodzena plodnost je stale zachovana, aj ked v momentalnom utlme)
@dadis takze ten prvý deň keď som ešte nemala
v sebe tabletku som mohla mat ms a teraz keď beriem už tebletky tak ju skoro vôbec nemám tie 2 dni takze je to tou antikou?
@natalia3536 Ano, hormony ti uz vplyvaju na telo. Zvykni si, ze teraz uz bude krvacanie slabe, bolesti ziadne a pod..
@natalia3536 ja som mala pri antikoncepcii veľmi slabú ms. Niekedy len 2-3 dni aj to len také "špinenie", nikdy nie potoky krvi. Môže to byť pokojne ňou. 🙂