Slabá erekcia

Včera o 05:32

Viem, že toto je ženské fórum, ale možnože aj nejaké ženy budú mať skúsenosti.
Posledné dni mám nejakú slabú erekciu. Len akoby polo a netrvá nejako dlho, možno pol hodiny a dosť. Sex je síce možný, ale, samozrejme, nestojí za veľa a už aj žene sa to prestáva páčiť. Keď sa nám podarí aj dosiahnuť orgazmus, ten je veľmi slabý, skôr mám pocit, akoby som sa pomočil, než vypustil sperm.
Prišlo to naraz a trvá to asi týždeň (cca 3 styky), lenže aj pri masturbovani je ten orgazmus veľmi slabý, rovnako tak erekcia.

Žiadne iné problémy na sebe neevidujem. Penis nebolí, neštípe, nesvrbí.

Manželka ma fyzicky priťahuje, to problém nie je. Dám tomu ešte pár dní a ak by sa nič nezlepšilo, kde to začať riešiť? Urologia? Psychologia?
Chcel by som sa samozrejme vyhnúť viagre, veď ešte nemám ani 30 🤦
Nemá náhodou niekto nejakú skúsenosť?

anna777115
Včera o 05:39

Urolog, ti spraví potrebné vyšetrenia a podĺa vysledkov rozhodne, čo ďalej. Taketo problemy, možu byť aj psychickeho razu, ale čo sa tyka dlhodobejšieho problemu s erekciou, tak je to váčšinou zdravotna záležitost. Choď, k urologovi a uvidíš....

harrisson
Včera o 05:46

Nestalo sa niečo v tvojom živote co by ta negatívne ovplyvnilo? Stres, psychika? Ja som mal také blbé obdobie aj podobne problémy ale po pár mesiacoch som to nejak prekonal a bolo to opäť ok. Takže ak nejde o čosi zdravotné, pusti to z hlavy a prestaň sa snažiť. To by mohlo pomôcť. Plus nejaký šport a zdravšia strava

autor
Včera o 06:18

@anna777115 zatial to trva asi tyzden. 😓

autor
Včera o 06:19

@harrisson zdravsia strava. To bude ten problem. Poziadam svoju prakticku lekarku, ci by mi nemohla spravit hormonalne testy. Mohol by to byt aj hormonalny problem... Stravujem sa nezdravo. Fajcim. A cca jedno pivo za mesiac.

luccija
Včera o 06:25

Neliečis sa na niečo, nerieš lieky?môže to byť problém s cievami

anna777115
Včera o 06:30

Najlepšie, je návšteva urologa, ono sa može jednať od prostaty po psychiku, kadečo. Tvoj, problém je veĺmi krátka záležitosť, aby sa z toho dali vyvodzovať závery.

anos18
Včera o 06:34

Nemáš cukrovku? A mal by si prestať fajčiť, to tiež nerobí dobre na cievy

autor
Včera o 06:45

@anos18 cukrovku nemam

autor
Včera o 06:46

@luccija momentalne ziadne lieky. Mam sennu nadchu, resp.alergiu na pele, ale uz dobre dva mesiace lieky neuzivam. V zime netreba.

anos18
Včera o 06:47

Tak potom, ak to bude pretrvávať, zašla by som na tvojom mieste k urologovi

autor
Včera o 06:48

@anos18 aj zajdem

andrea78
Včera o 06:59

@autor chod urologovi. Mocenie mas bez zmien - rovnako silny prud ako bezne, nechodis castejsie, ale ide to malo, slabsie? Moze to byt aj zapal prostaty, nemusi to byt hned nieco, co ta odpise na Viagru. Preliecis a budes ok. Chod sa dat vysetrit. Je to bezne rutinne preventivne urologicke vysetrenie. Cim prv, tym lepsie, objednaj sa hned.

marianarem
Včera o 07:05

Ja chcem len ocenit, ze si ochotny bez problemov ist k urologovi. Poznam chlapov s takymito problemami a ti nikam ist ochotni nie su. Proste strcia hlavu do piesku a nech sa s tym partnerka zmieri, hoci problem je evidentne u nich.

autor
Včera o 07:07

@andrea78 ja vseobecne mocim vela, aj 15 krat za den, ale zas aj styri litre tekutin vypijem. U urologicky som bol niekedy pred letom,.ale vtedy bolo vsetko ok.

autor
Včera o 07:08

@marianarem dakujem, samozrejme, trapi ma, ze manzelke neviem momentalne dopriat orgazmus s makkym penisom. Nikdy som tieto problemy nemal, erekciu som mal vzdy ukazkovu a vydrzala mi aj viac ako dve hodiny. Preto mi to je obzvlast divne.

andrea78
Včera o 07:14

@autor ked si bol pred letom, tak by to malo byt ok. Vysetrit sa daj este raz. No podla mojho nazoru to bude skor psychicke. Stalo sa raz, druhy raz, uz si zlaknuty a strasi ta myslienka, ze uz je to tu zase...a stane sa. Je super, ze to chces riesit. Drzim palce.

autor
Včera o 10:20

@andrea78 Ďakujem 🙂

mojemenonikto
Včera o 10:21

Fúha 15x za deň? To je dosť. Nejdem ťa strašiť, ale odporúčam určite toho urológa a toto mu povedz. A tiež možno aj celkovú preventívku.

autor
Včera o 10:25

@mojemenonikto To som urobil pred letom. Urologička mi na to povedala len toľko, že keď vypijem 4 litre vody, tak sa nemám čudovať. Od detstva som taký "prepošťatý", mal som spolužiakov, čo za celý deň v škole ani raz neboli na WC a ja každú prestávku, aj to som myslel, že mi už praskne mechúr.

Zas na druhej strane, výhoda je asi taká, že sa mi močová sústava čistí, nikdy som nemal žiadne zápaly, kamene, zápal mechúra, ani ničoho iného... aspoň teda si myslím, že to je možno preto.

A čo sa týka toho, že som vždy smädný, tak dal som sa otestovať aj na cukor, aj som sa sám testoval (švagor je cukrovkár - ale ja nie som ich pokrvná línia, len som priženený) a cukor vždy v norme. Dokonca asi 10 minút po tom, čo som dojedol keksik, tak som mal cukor 10. Všetky odbery krvi som mal cukor do 6 na lačno.

harrisson
Včera o 15:48

Nemáš nadváhu? Vyoky tlak ci cholesterol? Psychicke problemy? Skus však urcite začať zdravšie žiť. A hlavne pokoj. Pivo s tým nemá nič spoločné. A bacha na viagru, aby si sa nestal závislý.

luccija
Včera o 16:39

Koľko máš rokov?

autor
Včera o 16:41

@luccija za par mesiacov 30

autor
Včera o 16:42

@harrisson nadvahu veru mam. Povedal by som, ze mozno az prvy stupen obezity (98kg a 180cm)