Ahojte, prosím mám začať riešiť, krátku menštruáciu. Zhruba pol roka ju mávam len 3 dni... Stresu mám celkom dosť, aj nepravidelnú stravu. Viem, že aj toto ovplyvňuje dĺžku cyklu. Mávali ste to niektorá,? boli ste s tým u dr?
@brankovamama ja mám tiež pravidelnú každých 30 dní...len som zaskočená mávala som 6 dní...
tak to už si si celkom zodpovedala, kľudne to môže byť z toho stres aj strava veľmi ovplyvňujú cyklus.
Mne sa to zmenilo po potratoch a keďže sa pokúšame o ďalšie dieťa, tak som to riešila. Myslela som, že mám možno slabú "vystelku maternice", a to je dôvod slabého a krátkeho krvácania a aj toho, že sa nám nedarí. Preto som šla k doktorovi. Pomáha mi alchemilkový čaj, ten keď pijem, tak je to krvácanie silnejšie. A teraz užívam kvapky od Valoviča a tiež to pomáha. Keď sa ti to nezdá a nemyslíš, že to môže byť zo stresu napríklad, tak choď k doktorovi.
Ja mavam takto ms roky 2-3-4 dni a dost, vobec mi to neprekaza :D
Ja mám 2 dni, na tretí už iba špinenie. Menštruáciu mám pravidelnú, ovulácia prebieha a podľa doktora je to v poriadku. Ale ja som s tým bola u doktora, aby som mala istotu.