Skúsenosti so zapálenou Bartholiniho žľazou

2. aug 2022

Máte niektorá skúsenosť so zapálenou bartholinyho žlazou? Dnes som si dole nahmatala maličku guličku ktorá je trošičku bolestivá tak som hneď googlila a vraj može isť o bartholinyho žlazu. Pozerala som si to tam a je to fakt maličké ale tvrdé a vyzerá to ako podkožná krvná zrazenina a to čo som videla na google tak to vyzeralo inak. Velmi sa bojim čo to je a či to je zavažny problem som tehotná a momentalne na dovolenke z kt. by sme sa mali vracať až o 2 týždne.

andreakotesova
3. aug 2022

Mám skúsenosti... Navrela mi do gigantických rozmerov. Na pohotovosti mi dali antibiotiká. Po pár dňoch užívania mi praskla (vytiekol z nej celý hnisavý obsah) a nastala úľava. Musela som však ísť na operačné čistenie žľazy, kde mi ju aj "obšili", aby sa mi neupchávala v budúcnosti. Odvtedy mám pokoj.

kate_cs
3. aug 2022

Jasnom mala počas tehotenstva, doktor ma upozornil, že keby som mala teplotu, bolesť na tom mieste, tak treba riešiť, lebo ide o zápal, ale ja som mala len hrčku. Sama zmizla, nič špeciálne som nerobila, len mi ju vždy na kontrole pozrel.

autor
3. aug 2022

Ono to nieje vyslovene napuchnuté je to malá tvrdá gulička ktorá vyzerá ako krvná zrazenina kusok pod kožou pretože naozaj je ta gulička taká tmavá až do čierna. Vraj by mohlo ísť aj o vaginálny hemoroid no nič také som na internete nenašla.

elizita
3. aug 2022

Ahoj,ak je to bartoliniho,vrelo odporúčam Višňevského balzam.. ja som to mala 8mesiacov po pôrode na tej strane ako má sili. A doky moja malá dofcu. 2 krát som si to natrela a mne to zabralo na 100% . Ako taký malý zázrak. Super aj na boľavé zarastené nechty 🙂

autor
3. aug 2022

@elizita a môžem to v klude použiť aj v prípade že by sa mi to dostalo do vnutra pošvy ? Nestane sa nic?

elizita
4. aug 2022

Určite to nie je na vnútorné pouzitie