Skúsenosti so stránkou spartoo.sk

paja003
14. sep 2021

Poznáte prosím túto stránku? Že poštovné a vrátenie zdarma. Nebude to len nejaký šmejd?

pepek11
14. sep 2021

@paja003 Nie, manželka odtiaľ nakupuje a zatiaľ bez problémov. Uznaná bola aj reklamácia a všetko prebehlo v poriadku. Kupuje tam veci v lete, vtedy sú tam veľké zľavy.

zyxie
14. sep 2021

Nakupujem u nich uz roky. Su to kvalitne znackove veci - ziadne fejky. Nikdy nebol z nicim problem. Mavaju dobre akcie a este aj posielaju individualne zlavove kupony do e-mailu. Nieco ako Zoot, ale ten sa trosku zopsul, nemaju uz taku dobru ponuku ako volakedy (zoot).

paja003
autor
15. sep 2021

@pepek11
@zyxie ďakujem

pepek11
16. sep 2021

@zyxie presne. Za zľavové kupóny sme nedávno kúpili ruksak na notebook, športové mikiny na behanie, manželka kabelku a pre mňa kvalitnú zimnú bundu.. Sme maximálne spokojní. A áno, ide o originál kvalitné produkty.

anonym0001
22. feb 2022

Tiez odporucam. Vsetko prislo v poriadku. Prekvapila ma ta doprava a vratenie zadarmo. Nastastie nebolo treba.

katka8007
22. jún 2022

@pepek11 dobrý deň. Môžem sa spýtať, ako prebieha reklamácia? Je potrebné tovar poslať v originálnom balení? Chcem reklamovať jedny tenisky, no žiaľ, originálne balenie už nemám.:(

pepek11
22. jún 2022

@katka8007 Dobrý deň. My sme najskôr písali na popredajnyservis@spartoo.sk a opísali problém. Potom od nás chceli faktúru k zakúpenému produktu a foto vady. Oni vás budú navigovať. Reklamácia bola rychlo vybavená - vrátili nám peniaze.

horsesmm
7. feb 2023

Neodorúčam!!!
Tovar prišiel s vyrobnou vadou,po vrateni tovaru ( s potvrdenim prevzatia!) mi peniaze vratili po cca mesiaci a aj to som musel so zakaznickym centrom absolvovať neskutočné mnozstvo mailov a telefonatov. Šťastim je ze v ramci zakaznickeho centra tam ( vo Francuzsku!!!) pôsobia slovenske a česke referentky,ochotne,avšak s minimalnymi kompetenciami vyriešit nejaky vaznejši problem. Peniaze mi prišli na úcet po mesiaci s odpočítanim čiastky 5 eur co je pri inych obdobnych eshopoch nepredstaviteľne! Nedozvedel som sa na taklade čoho si “stiahli” akože poplatok alebo pokutu za to ze som im vratil tovar s vyrobnou vadou a aj to po dlhej dobe,pručom v obch.podmienkach “garantujú” vratenie do 2-5 dní. Sklamenie a určite neodporúčam tuto značku využit na nakup tovaru

maria669
1. mar 2023

Dobry den pozna niekto tuto stranku skusenosti?? https://www.facebook.com/profile.php?id=1000807...

ada155
16. aug 2024

Veci majú dobré, pekné, ale tovar posielajú z Francúzska a trvá to dlhšie. Horšie je to s výmenou tovaru či reklamáciou. Tovar, ktorý vraciate, najprv putuje týždeň naspäť do Francúzska, potom ďalší týždeň k Vám putuje ďalší tovar, ak vymieňate (napr. veľkosť u dieťaťa). Plus čas, kým to posúdia/vybavia.
Môže sa tak stať, že veľkú časť leta budete bez sandál, pričom ich máte zaplatené. Vrátiť tovar sa dá jedine cez UPS, na kuriéra potom treba čakať. Zdĺhavé, nepraktické, mne to už nestojí s nimi za to.