Ahojte chcela by som sa opytat ake skusenosti mate zo sirupom Trifed 25mg+600mg/100ml , dali nam to pre 3 rocneho syna na pohotovosti.
ahoj,tento sirup je veľmi dobrý na kašeľ a tak isto uvoľňuje nos,obsahuje látku, ktorá zabraňuje opuchu sliznice, nám zaberal iba on. prajem skoré uzdravenie.
Zobrala si dieta na pohotovost, dostal lieky a tu sa pytas na skusenosti? A podla toho sa rozhodnes, ci nasadis?
Moja tiez mala trifed, pomohol
Trifed neviem, mali sme predpisany ale kupila som solmucol. Trifed tam ked som citala pribalovy letak bolo nieco ze psychoneviem co(ospravedlnujem sa rypalkam,ktore vedia vsetko) proste nejaka latka ktora ovplyvnovala psych.stav dietata pocas uzivania. Nedala som ani raz
Mali sme Trifed niekoľko krát, aj teraz ho mám doma, ale Trifed Expectorant, ten obsahuje tri účinné látky, na skvapalnenie a uľahčenie vykašliavania a vysmrkania tuhších hlienov.Ty máš asi te so žltým obalom, aj ten sme už mali. Zatiaľ sme ho znášali v pohode, bez komplikácií. Ak potrebujete vykašľať hlien z priedušiek, tak sme dávali aj Flavamed.
my sme ho mali, nic psychicky neovplyvnil a pomohol... inak som nevidela pribalovy letak na ktorom by nejake riziko ovplyvnovania psychiky nebolo...
Môj syn reagoval na Trifed zle, teraz už neviem ale akej farby bol. Bolo to dávnejšie. Bol nervózny a podráždený, po vysadení sa ukludnil
Trifed u nas zaberal ale to co stalo a malou - neskutocne zachvaty agresivity. Tak som dr.vzdy ked nam.ho chceli.znova dat povedala ze robi malej velmi zle co sa tyka zmeny nalad ... a suhlasili ze potom ho netreba takemu dietatu davat.
Aj nam ho lekarka odporucila proti kaslu, ale je na alergiu? ??Ucinok som nezbadala. Za naw Solmucol alebo na suchy Ditustat kvapky. Preco si bola na pohotovosti a dostala si tento sirup??